2777
2789

دارم‌. هنوز دکتر نرفتم سونومو نشون بدم . عوارضش چیه؟ چیکار کنم؟ خطرناکه؟ 💔 چیکار کنم بره؟ 😭💔

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس بی خطره.روزی ناشتا یه عدس قاسنی بخور تا دفع شه

ممنونم از راهنماییت 🥺

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

مهم نیست.خوش خیمه.بعدم سایزش کوچیکه.

ممنونم عزیزم که راهنمایی م کردی 

با اصلاح سبک دفع میشه؟ 

والا من چیزی از اصلاح سبک و اینا نمیدونم.کیستهای نابوتین خوش خیمن.در صورت ترشحات غ طبیعی یا عفونت یا ...

ممنونم عزیزم 

خودشون تخلیه میشن ؟ یا دکتر باید تخلیه کنه ؟ 😖