2777
2789
عنوان

شوهر بی شرف

889 بازدید | 64 پست

دخترا  خیلی دقت کنید تو انتخاب شوهر یکی از آشناهای ما دکتر پوست و مو بود  خیلی خوشگل خانوم باشخصیت خانواده دار سه سال پیش با همکار خودش ازدواج کرد  فقط ۴ماه طعم خوشبختی رو چشید  چون مردک هول خیانت کرد اونم نه ی بار چند بار  اینم هی خانومی می‌کرد میگفت  درست میشه حتی اجازه نمی‌داد خانوادش تو این قضیه ورودی کنند همه جوره فداکاری کرد آخر سر که بازم شوهرش خیانت کرد اومد خونه ی باباش   معلوم نشد شوهرش چی پشت گوشی بهش گفته بود که خودشو از پنجره انداخت پایین فوت کرد شوهرش خیلی حروم زاده بود الانم عین خیالش نیس که زنش فوت کرده مورد این‌چنین زیاد دیدم  که خانومه عین دسته گل نصیب شغال شده

وای خدایا خدایا نسلشون منقرض کن منم افسردگی شدید گرفتم بخاطر لجن بودنش دارم جدامیشم خانواده بی ریشه ترازخودشم ب من میگن روانی تهمت میزنه

کاربریمودیدین برای زندگیم دعا کنید نیاز دارم ب دعاهاتون🙏🏻🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدایا خدایا نسلشون منقرض کن منم افسردگی شدید گرفتم بخاطر لجن بودنش دارم جدامیشم خانواده بی ریشه ...

جاری آبجیم افسرده مریض شده چون شوهرش ی روانی واقعی هستش طلاقم نمیده ی زبون نفهم از خدا بی خبری

توخانواده شوهرمن خیانت عادی انگار داداشش ک سنش بالاست خیانت کرده، جاریمم صدباربااینواون گرفتن مچشو توخونه وسرقرار...  باادم سالم نمیتونن کناربیان

جاری آبجیم افسرده مریض شده چون شوهرش ی روانی واقعی هستش طلاقم نمیده ی زبون نفهم از خدا بی خبری

شوهرم تودادگاه محکوم شده چندماه دیگ جدامیشم ولی ازدواج دومم زندگیمو داعون کرد باامیدانتخابش کردم خدایاازش نگدر