2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

#ته چین مرغ

سینه مرغ نصف یک سینه کامل

تخم مرغ= یک عددسفیده تخم مرغ و دوعدد زرده

ماست سون چهار و نیم قاشق غذاخوری سرخالی

برنج دو پیمانه( پیمانه پلوپز)

زعفران دم کرده غلیظ سه الی چهار قاشق پر غذاخوری

گلاب یک قاشق چایخوری

نمک به میزان لازم

سینه مرغ رو با اب و یکم نمک و زردچوبه و یه دونه هویج حلقه و یدونه پیاز دو نیم شده بزارید نم نم بپزه که کاملا پخته بشه بعد استخونهاش روجدا کنید ریش ریش کنید بزاریدکنار  

یه برنج عطری ایرانی خوش طعم رو انتخاب کنید

خیس کنید اب رو جوش بیارید نمک بزنید برنج رو داخلش بپزید

برنج رو یکم دون ابکش کنید

بزارید کنار اب اضافش بره

حالا تخم مرغ ها رو با ماست و زعفرون و یکم نمک و یک قاشق روغن مایع و یک قاشق مربا خوری گلاب داخل کاسه بریزید و با همزن یک دقیقه خوب هم بزنید

(یا یک دقیقه با قاشق هم بزنید

سینه مرغ رو با اب و یکم نمک و زردچوبه و یه دونه هویج حلقه و یدونه پیاز دو نیم شده بزارید نم نم بپزه که کاملا پخته بشه بعد استخونهاش رو جدا کنید ریش ریش کنید بزارید کنار

نیمی از سسی که با ماست و تخم مرغ درست کردید رو بریزید روی مرغای ریش ریش مادر مرده 😁(چه بلاهایی که سر این مرغا نمیارم من)

خوب هم بزنید

حالا برنج ها رو بریزید داخل یک کاسه بقیه سس رو بریزید روی برنجا خوب هم بزنید

حالا یه قابلمه تفلون یا چدن یا گرانیت که بدون خط و خش باشه رو انتخاب کنید

روغن کف قابلمه یکم بریزید یکم زعفرون دم کرده بریزید حالا نصف برنج رو بریزید کف قابلمه با قاشق صاف و صوفش کنید بعد مرغا رو بریزید روی برنجا(قیمه رو بریزید روی ماستا😁😁چقدر من با مزه ام موش بخورتم🤗)

یکم صافش کنید حالا باقی برنجا رو بریزید روی مرغا و سطحش رو کاملا صاف کنید یه کوچولو فشار بدید با پشت قاشق در قابلمه رو بزارید دو سه دقیقه با شعله یکم بالا بعد یک ساعت با شعله ملایم بزارید خوب دم بکشه

بعد اجازه بدید یه کوچولو از داغی بیفته اگه به قابلمتون شک دارید کف قابلمه رو برارید یک دقیقه داخل اب سرد که یه موقع نچسبه کف قابلمه موقع برگردوندن

حالا دیس بزارید روی در قابلمه با یک حرکت برگردونید

روی ته چین خوشگلتون رو با زرشک تفت داده و خلال پسته و بادوم و ماست چکیده تزیین کنید

من یکم ماست چکیده رو با کمک قیف و ماسوره اطراف ته چین حاشیه زدم

نکته:این میزانهایی که گفتم رو رعایت کنید من خیلی دقیق گفتم تغییرش ندید

گلاب رو حذف نکنید چون کاملا بوی تخم مرغ رو میگیره و به هیچ وجه بوی تخم مرغ نمیده

حتما قابلمه تون بی خط و خش و نو اباشه

این میزان مواد برای دو نفر ادم پر خور و سه نفر ادم متوسط خور😁و چهار نفر ادم کم خور کافیه 😋😅

دیگه همه چی رو گفتم دیگه

تو مهمونی هاتون بدرستید با خیال راحت و لذت ببرید

نوش جان

@sayoo18704

پیج

از مرغ گوشت برنج ماهی نون همه چی بدم میاد 😭😭

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  

وای سایو جان خوبی ببین چه کرده 😋😋😭😭

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

عالی،،براوووو

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔