2777
2789
عنوان

افتادن نوزاد با ضربه

76 بازدید | 7 پست

سلام لطفاً بهم کنید بخدا دیونه شدم از صبح از بس فک کردم بهش من یه دختر ۳ ماهه دارم این عادت داره صب ساعتای ۵/۶ بیدار میشه و تا ۲ ساعتی بیداره بایدم تو بغلت باشه یا راه بری باهاش اصن نباید بزاری زمین بغلیه منم انقددددد خواب دارم صبا کل روز خستم به بچه میرسم دست تنها شوهرمم نیست کلا سرکاره تا ۲ شب صب همینجوری نشسته بودم دخترم بغلم بود یعنی حالته نشسته تو بغلم گرفته بودم خودمم تکیه داده بودم به دیوار ک یک لحظه خوابم برد دخترم با سر و بینی رو به رو افتاد زمین از تو بغلم با صداش بیدار شدم از عذاب وجدان دارم میمیرم بخدا ما خونه مون یکم  دوره از شهر نمیتونم تنها ببرم دکتر به شوهرمم بگم بخدا منو میکشه چیکار کنم به راهی بزارید جلوم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب این چند تا چیز رو چک کنبچه بی حال نباشهبالا نیارهاز گوشش خون نیادولی خب در هر صورت دکتر ببری بهتر ...

میدونم خب باز برا بعدا مشکلی پیش نیاد چجوری ببرم شوهرم رو این جور چیزا حساسه چجوری بگم