2777
2789
عنوان

کراش

61 بازدید | 8 پست

بچه ها من کلا از هیچ پسری خوشم نمیاد مشکل از منه؟ جدیدا یه نفری هست که خیلی آقاس دلم میخواد بیشتر باهاش صحبت کنم ولی همکاریم

اصلا نمیدونم و بلد نیستم چه غلطی کنم خوشم نیومده ازش ها فقط میگم آقاس 

حس میکنم یه مشکلی دارم ملت رل زدن کات کردن اکس و نکس من کراش هم نمیتونم بزنم چرا هیچکی به دلم نمیشینه؟ 

الان با این آقا چه کنم؟ چه جوری بحث باز کنم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ول کن 

تنهایی الان از همه چی بهتره اتفاقا بهتر که احساساتت خیلی روت تاثیر نمیزاره

مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم

ول کن تنهایی الان از همه چی بهتره اتفاقا بهتر که احساساتت خیلی روت تاثیر نمیزاره

اخه نمیشه همش درس درس درس کار کار کار که 

حالا هر کی من ببینه میگه وای چه مستقل ولی ته دلم یکی رو میخوام یه عشق واقعی نه رابطه های امروزی 

یه بار نزدیک بود خودم نابود کنم دستی دستی وارد رابطه نشده بودم پسره هی رو مخم راه می رفت زدم بلاک کردم 

بعضی وقتا میگم کاش همینجوری وارد. رابطه بشم بفهمم اینکه یکی دوستت داشته باشه یعنی چی و چه حسی داره

اخه نمیشه همش درس درس درس کار کار کار که حالا هر کی من ببینه میگه وای چه مستقل ولی ته دلم یکی رو میخ ...

اگه میخوای بفهمی یکی دوستت داشته باشه یعنی چی باید یکی رو پیدا کنی به طور واقعی واسه خودت دوستت داسته باشه که خب تو این جامعه سخت پیدا میشه ولی هست ایشالا یه خوبش رو پیدا میکنین و به پای هم خوشبخت میشین:)

مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم

اگه میخوای بفهمی یکی دوستت داشته باشه یعنی چی باید یکی رو پیدا کنی به طور واقعی واسه خودت دوستت داست ...

خب از کجا بفهمم یکی به طور واقعی خودم رو دوس داره؟ من خیلی خوب می تونم انرژی طرف مقابلم رو حس کنم اینکه نقش بازی کنه یا دروغ بگه رو می فهمم ولی نمی تونم اعتماد کنم 

از طرفی مشکل من ویژگی شخصیتی ام هستش چون دختر درون‌گرا و به شدت منطقی هستم تو جمع ها بحث سکوت می کنم اون لوندی رو ندارم  احساساتم رو خیلی سخت می تونم نشدن بدم از طرفی نمی دونم چطور بگم حس می کنم روحم برای دهه ۶۰ نه ۸۰ با اینکه خودم دهه ۸۰ ایم 

اما اونی که من می خوام اون تیپ رفتاری و شخصیتی که من می خوام اصلا نیست واقعا نیست وگرنه خب من آدمم چرا تا حالا از یه نفر خوشم نیومده خیلی عجیبه حداقل یه نفر باید تا حالا یه ذره به دلم می نشست بعضی وقت‌ها فکر می کنم باید برم پیش روانشناس 

نمی دونم شایدم رفتم 

خب از کجا بفهمم یکی به طور واقعی خودم رو دوس داره؟ من خیلی خوب می تونم انرژی طرف مقابلم رو حس کنم ای ...

ایشالا که پیداش میکنی:)