2777
2789

من نزدیکی که دیگه درسم تموم بشه 

قبل از اینکه وارد این رشته بشم واسش برنامه داشتم 

با بلندپروازی ذهنی وارد این رشته شدم شرکت ثبت دادم سایتشو زدم تا مرحله تیم سازی پیش رفتم اما چون حامی مالی نداشتم باعث شد که از مسیری که در اون بودم دور شم بعد رفتم دنبال اینکه یه جا کار کنم پولی دستم بیاد دفتری اجاره کنم دیگه انگار از اون هدف بیزینس زدنم دور شدم ون اصلاً دیگه وقتی نمی‌موند که بخوام روی بیزینس خودم کار کنم بعدشم دیگه دوباره ثبت نام کردن زیاد و تقریباً همشونو سطحی یاد گرفتم عمیق نشدم از اون طرف دیگه حالا بحث مدرکه معتبر گرفتن مهارتی و و یه چند تا کار پژوهشی الان که نزدیک فارغ التحصیلیمه بسیار زیاد استرس آینده رو دارم 

اینکه خواستگار ندارم قبلاً همون ال اول دانشگاه و قبل‌ترش خواستگار داشتم ولی بعدش دیگه اصلاً 

این ازدواج نکردن از یک طرف به استرس میده چون می‌بینم اطرافم کلی دختر مجرد هست که سنشون بالا رفته ولی شانس ازدواج خوب را از دست دادن و دختر کم سن اونا با پسرای همسن اون دختری که مجرد موندن ازدواج کردن 

یه ترس عظیم دیگه ه که فکر می‌کنم چون رشتم مدام داره آپدیت میشه هیچی از رشته‌ام نمی‌دونم از طرفی هوش مصنوعی داره جای برنامه نویسیو می‌گیره در نتیجه نامه نویسی یاد گرفتن من فایده‌ای فکر می‌کنم نداره

موضوع بعدی مسئله شغلیم هست همش که نمی‌تونم با سازمان‌های خصوصی کار کنم احتمال اینکه تعدیل بشی هست هر وقت کارفرما پیام میده این استرس دارم که نکنه بخواد تعدیل انجام بده از طرف دیگه اد اونقدر برای کسب و کار خودم حمایت ندارم و اون حوزه‌ای که اولش می‌خواستم واردش بشم اشباع شده یه مسئله دیگه می‌خوام ورود کنم که اونم نیاز به یه آدم با تجربه کنارم دارم که نمی‌تونم پیداش کنم

مسئله بعدی اینه که نمی‌دونم برم استخدام شم وباره روحیاتم با استخدام شدن یه سازمان کار دولتی نمی‌خونه از کاغذ بازی و اینا بدم میاد 

یه حال مزخرفی دارم

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلمه به کلمه درکت میکنمبعضی وقتا فکر میکردم کنکور تموم بشه، عالیهولی هرچی جلوتر میره، وحشتناک تر میش ...

همیشه فکر می‌کردم که کنکور چقدر سخته و چقدر چالش برانگیزه و...

ولی بعد کنکور فهمیدم چقدر زندگی سخته بحث ازدواج و تشکیل خونواده بحث تحصیلات درست و عمیق و مهارتی بحث شغلی اصلا یه وضعیه

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
اگر همون اول ازدواج میکردی، قشنگ زندگیت هدف پیدا می‌کردمن ترم ۳ ازدواج کردم قشنگ فهمیدم چی می‌خوام ا ...

عزیزم درست متوجه نشدی 

من قبل از دانشگاه برای زندگیم برنامه داشتم اما بعد از اینکه رسیدم به هدفم جای مشغول به کار شدم برای اینکه یه پولی دستم بیاد ز مسیر زندگی و کارایی که باید انجام می‌دادم انگار دور شدم چون زمان و انرژی که می‌خواستم برای اون وقت بزارمو نداشتم 

بعدشم اگه ازدواج کرده بودم الان دستاوردها و مهارت‌های علمی کاری و شغلیمو نداشتم

همیشه فکر می‌کردم که کنکور چقدر سخته و چقدر چالش برانگیزه و...ولی بعد کنکور فهمیدم چقدر زندگی سخته ب ...

اره کنکور مسیر ثابت و مشخصی داشت، برنامه ریزی میکردیم و پیش میرفتیم

منابع ثابتی داشت، میدونستیم چه درسی چه فصل هایی مهمه و میخوندیم

پشتیبانی خانواده، مدرسه و مشاور بود

ولی الان چی؟

هیچ چی معلوم نیست هیچ چیزی ثابت نیست

کلی مسیر مختلف وجود داره و هیچ پشتیبانی هم نیست.