2777
2789
عنوان

29 سالگی دندون قبول شد

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 38 پست
تلاشی که یه نفر میکنه تا دندون قبول شه اینا تو خوابم نمیبینن و نمیتوننوگرنه هیچ کس انقدر راحت نمیاد ...

خیلی سخته قبولیش خیلییییییییی 

اصلا تو فک کن با رتبه ۹۰۰ یعنی سه رقمی 

خیلی شهرا آزادش میشه ن دولتی 

دگ تا تهش برو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانم های با تجربه... من ۲۴سالمه تا به حال دانشگاه نرفتم... به نظرتون کنکور بدم تا پرستاری شهرم قبول بشم... یا رشته پیام نور بخونم..؟ 

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

اخلاق گند یه نفر نمیتونه یه رشته رو بد کنه و بکشه پایین. همه که یجور نیستن

در کل مهم انسانیته یه رشته هم صرفا نمیتونه ادما شخصیت بده

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

در کل مهم انسانیته یه رشته هم صرفا نمیتونه ادما شخصیت بده

به کسی شخصیت نداد. بعدشم شما اگه یادتون باشه همون اول گفتین چرا اینقدر دندون پزشکی رو بالا می‌دونین .حرفی از شخصیت نزدین.ولی هر چی هم بگین بازم دندون پزشکی بالاعه 

خسته ام ولی پر امید ادامه میدم https://daigo.ir/secret/71666802324

به کسی شخصیت نداد. بعدشم شما اگه یادتون باشه همون اول گفتین چرا اینقدر دندون پزشکی رو بالا می‌دونین ...

من نظرمو گفتم با شما کاری ندارم کم فشار بخور😑

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین