2777
2789

اونم الکی من آنقدر از دست همسایه ها حرص میخورم آشنا هم هستن تا چیزی میگی بر میخوره این جور آدم ها نه تنها وسواس نیستن بلکه کثیف هم هستن که درکی از اوضاع ندارن من قلبم وایمیسته یه لحظه صدای آبی میاد که بیخود بازه با هر بار حمام رفتن کلی عذاب وجدان دارم تازه هفته دو بار میرم نهایت سه بار واقعااااا درکشون نمیکنمممممممم😬😒

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم اونا اشتباه میکنن اما واقعا راهش مصرف نکردن نیس اینو سیاست گذارها از سال های قبل دیدن بودجه اختصاص ندادن و اولویت شون اب نبوده و نیست همین الانم نه دنبال پروژه آب شیرین کن هستن که از اب دریا و خلیج فارس استفاده کنن نه دنیبال بهبود سد ها هستن نه فکر باروری ابرها که در داخل کشور کلی متخصص بیکار داریم در این زمینه که میتونن ابرهای باران زا تولید کنن و اونام دسته دسته دارن مهاجرت میکنن

وای همسایه مام کوچه رو میشوره اخه مگه مرض داری 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 درخواست دوستی میدی از هر تاپیکی منو دیدی همونجا علت درخواستتم بگو🧡 اگه تو یه بحثی جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

عزیزم اونا اشتباه میکنن اما واقعا راهش مصرف نکردن نیس اینو سیاست گذارها از سال های قبل دیدن بودجه اخ ...

حرف شما کاملا منطقی درسته ولی وقتی ما مسئولین بی کفایت بی فکر و بی... داریم یکم برای داشتن چند روز اب بیشتر باید تلاش کنیم وقتی صدامون به جای نمیرسه 

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد
عزیزم اونا اشتباه میکنن اما واقعا راهش مصرف نکردن نیس اینو سیاست گذارها از سال های قبل دیدن بودجه اخ ...

درسته با این ذره ذره ابا جلو خشکسالی رو نمیشه گرفت ولی اصراف نکردن تربیت و شعور طرف رو میرسونه عزیزم حتی اگه اصن خشکسالی نبود و میلیارد میلیارد لیتر آب داشتیم اصراف کار درستی نیس 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 درخواست دوستی میدی از هر تاپیکی منو دیدی همونجا علت درخواستتم بگو🧡 اگه تو یه بحثی جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

حرف شما کاملا منطقی درسته ولی وقتی ما مسئولین بی کفایت بی فکر و بی... داریم یکم برای داشتن چند روز ا ...

گفتم اونام اشتیاه میکنن اما این مصرف یک هزارم مصرف یک روز کشاورزی هم نیست منظورم اینه که با حرص خوردن منو تو مشکل حل نمیشه من خودم امسال خیییییلی رعایت میکنم اما واقعا به صرفه جویی منو تو نهایت یه هفته ده روز اب بیشتر میمونه ببین عراق سال ها از ایران اب میخرید خب نهایتش بخرن اگه فکر تولید نیستن  ما وظیفه مون و باید  انجام بدیم بقیه شو خدا رحم کنه بهمون فقط

درسته با این ذره ذره ابا جلو خشکسالی رو نمیشه گرفت ولی اصراف نکردن تربیت و شعور طرف رو میرسونه عزیزم ...

منم گفتم کار اونا اشتباهه اما اینم اشتباهه که هیییییچ اقدامی برای رفع مشکل نمیشه اونم دقیقا زمانی که این همه اصرار و تبلیغ به فرزند اوری هست باید راه چاره بیندیشن

حرف شما کاملا منطقی درسته ولی وقتی ما مسئولین بی کفایت بی فکر و بی... داریم یکم برای داشتن چند روز ا ...

وای یه شب من همین حرف تو رو میخاستم ب چن نفر حالی کنم یعنی حاضر بودن بگه ماست سیاهه ولی قبول نکنن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز