2777
2789

مثلاً قرضی به کسی بدین روتون نشه بگید ؟

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

من میگیرم با دوستمم میریم کافه تا آخر شب نزنه فرداش پیام میدم 

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من میگیرم با دوستمم میریم کافه تا آخر شب نزنه فرداش پیام میدم

واقعا ؟؟؟

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

هیچ تعارفی ندارم. هرکی هم روش نمیشه پولشو بگیره بمن بگه. شرخری عمل میکنم

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

من در برابر پول اصلا تعارف ندارم

حتی اگه دوست نزدیک باشه ؟؟

خوب باید بدهی پرداخت بشه خودم سریع پرداخت میکنم شب خوابم نمیبره بدهکار باشم ولی اگر کسی بهم بدهکار باشه یکم تعلل میکنم شاید نداشته باشه و به مشکل خورده باشه... یکم ک بگذره حتما یادآوری میکنم . 

واقعا هم خوشم نمیاد کسایی ک برای مبالغ کم سریع پیام میدن و دنبالش رو میگیرن 

واقعا ؟؟؟

اره 

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

حتی پدر و مادر باشه دوست ک چیزی نیست

من بیش از حد تعارفاتیم