2777
2789

حس خفگی و فشار روی دیافراگم دارم ببخشید وقتی باد گلو میزنم نفس تنگیم بهتر میشه 

توروخدا بگین قبلاً کسی سابقه داشته ؟ 😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد معلوم شد که رفلاکس داره گلم؟

اره عزیزم

اتفاقا چند روزه فهمیده ک رفلاکسه 

هر دکتری بگی رفت انقد ترسیده بودیم گفتیم دور از جون نکنه بیماری بد گرفته

الانم دارو میخوره خیلی بهتره خداروشکر 

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

تو ماشین بالا میاری ؟

بمیرم دخترم دوسالشه از نوزادی رفلاکس داره امروز برده بودیم ازمایشگاه چکاپ بعد از تست خون بهش یکم ابمیوه دادم معدشم خالی بود چون باید ناشتا میبود سوار ماشین شدیم نصف مسیر که اومدیم دیدم هی عق میزنه فهمیدم حالش بده داره میاره بالا همون یکم ابمبوه رو اورد بالا خیلی سخته از بچگی داشتی ؟

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

اره عزیزماتفاقا چند روزه فهمیده ک رفلاکسه هر دکتری بگی رفت انقد ترسیده بودیم گفتیم دور از جون نکنه ب ...

دارو چیا میخوره ؟

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن