2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین رفلاکس معده باعث تنگی نفس هم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 26 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه عزیزم یکساله اینطوری شدم

سوار ماشین میشی حالت بد نمیشه ؟

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

گلم چیکار کردین بهتر شدین بگین تروخدا

کدوم شهری گلم؟ببین من جوری شده بودم ک دکترامیگفتن همینه دیگ بایداروبخوری تحمل کنی تاآخرم اوضات همینه،اگ خراسانی بروجای دکترطیرانی مشهد

بله علائم رفلاکس شبیه مشکلات قلبی هست . 

باید پرهیز غذایی داشته باشی، همراه غذا مایعات نخور، موقع خواب سرت بالاتر از بدنت باشه دو تا بالش بزار زیر سرت. رفلاکس فقط با تغییر سبک زندگی و تغذیه بهتر میشه 

گلم چیکار کردین بهتر شدین بگین تروخدا

تندیجات روحتماااااحذف کن،ترشییجات چ باسرکه چه بانمک حتماحذف کن،دمنوش معده ازعطاریابگیربه جای چایی دوسه تالیوان توروزبخور،سیرابی خیلی خوبه چندوقت بخور،پرزات حتماازبین رفته سیرابی خوبه براش،شکروقندحتماحذف بشه،مرکبات حذف،محصولات گاوی حذف،ایناهاروتایک مدت حذف کن،حالامن دکترم داروهم دادولی شماهرجامیرین شیمیایی هم ک میدن ایناروتاشش ماه حذف کن