2777
2789
عنوان

ب نظرتون هدف مادر همسرم چیه

126 بازدید | 7 پست

چند وقتی شرایط روحی خوبی نداشتم

حالم اصلا خوب نبود و واقعا نمیتونستم تمرکز کنم و زود رنج شده بودم و خیلی سریع عکس العمل نشون میدادم

این بین مادر همسرم هم ک واقعا هم زن مهربونیه و دلسوز هستش خیلییی بهم گیر میداد

مثلا ورود خروج منو کنترل میکرد

همسرم مسافرت کاری بود دو هفته نبودش منم با دوستان و اقوامم اون تایم میگذروندم 

خونه منو مادر همسرم دیوار ب دیوار همه و من گاهی ماشین داخل پارگینگ نمیزاشتم و مادر همسرم از ماشین متوجه رفت امد من میشد 

مثلا شب یهو ساعت یک یا دو زنگ میزد ب پدرم با بهونه های مختلف چون رابطه خوبیم باهم دارن

تا متوجه بشه من خونه پدرم هستم یا خونه خودمون بعد سعی میکرد از چراغ ها و اینا بفهمه خونه ام یا ن بعد ک حس میکرد خونه نیستم شزوع میکزد ی بند ب هم زنگ میزد

من با دوستام بودم دوستان خانوادگیم ک همسرم هم کامل در جریانه

بعد صبحش ب همسرم زنگ میزد و....

همسزم رو هم تحریک میکزد ک من نگرانم یکی دیر وقت بیرون ببینتش ابرومون بره وگرنه من ک میدونم زنت با ادمای خوبیه فلانه اینجور نگرانم نکنه ماشین زمانی ک بنداز تو پارکینگ دیر وقت یکی خفتش کنه و از این بهونه ها و حرف ها...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونستی ایشون رو در جریان رفت وامدهات بداری بالاخره نگرانت شده خوب مجبور بوده زنگ بزنه کار شما اشتب ...

ببخشید 

عزیزم ایشون زن بالغ و مستقلی هستن و ابدا نیازی به گرفتن اجازه و یا اطلاع دادن به بقیه ندارن 

موضوع بین خودش و همسرشه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

ببخشید عزیزم ایشون زن بالغ و مستقلی هستن و ابدا نیازی به گرفتن اجازه و یا اطلاع دادن به بقیه ندارن م ...

من با شما حرف نزدم خودتو دخالت نده  لزومی نمیبینم که تو رو توجیح کنم جواب ..... خاموشی‌ست  تمام

کار مادرشوهرت اشتباه بوده و دخالت و تجسس ک گناهم هست و تحریک کردن شوهرت ک تفرقه انداخته 

و باید بهش بفهمونی اینقدر فضولی. نکنه و شهرتو بیشتر در جریان بزاری

از طرفی 

شمام دیگ زیادی اینور و اونور و رفیق بازی میری

اونم تا دیروقت ک اصلا مناسب زن نیست 

ممکنه حرف دربیارن

کارتون جالب نیس

دوست و رفیق هم حدی داره دگی گندشو در نباید بیاری

با اقوام و خانواده رفتو. امد کن،بهشون بگو بیان پیشت ولی. رفیق نه

اونم رفیق مجرد ک واقعا بعد ازدواج باید محدود تر کنی روابط رو، برو روضه و مولودی یا مراسم های محله تون هم دلت باز میشه هم تو اجتماع هستی.

سرکار نمیری؟ 

اصلا سررکار بری دیگ حوصله خودتم نداری چ برسه ب دوست

من با شما حرف نزدم خودتو دخالت نده لزومی نمیبینم که تو رو توجیح کنم جواب ..... خاموشی‌ست تمام

بی فرهنگ 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩