2777
2789
عنوان

وای نذریم خراب شد

231 بازدید | 15 پست

برنج شکسته هاشمی خریدم برای شله زرد از اقاهه پرسیدم که تازه و بدون حشره هست گفت آره خیالت راحت

نزدیک نیم ساعته دارن میشورمش توش چندتا سوسک و یدونه کرم دیدم یخ سری چیزا مث نقطه اول فکر کردم سبوسه بعد گفتم نکنه کرم خشک شدس😭😭

حالا چیکار کنم؟؟

به دلم نیست ما هیچ وقت برنج پاک نمی‌کنیم با آب میشوریم کاش اول ریخته بودم تو سینی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نذریتو بریز برا پرنده ها 

پرنده هام گشنه میشن ....

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

برنج و همیشه اول پاک کن شاید فضله موش توش باشه یا سنگ 

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

کلا کاری ندارم برا نذری استفاده کنی یا نه ولی وقتی میشوری همه کرما میان رو آب،یعنی میتونی بشوریش تا جایی که دیگه کرمی نبینی ،اونموقع دیگه هیچ کرمی توش نیست

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

ببر بقیه برنج و پس بده

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

هنوز که نپخته برو پس بده  اگه قبول نکرد بهش یادآوری کن ازتون سوال کردم گفتید تازه هست بگو برای نذری میخوام شای دلش رحم آمد  پس گرفت اگه هم قبول نکرد سعی کن دوباره بخری نتوستی هم بذار هر وقت دست ودلت  باز شد بخر  ولی با برنج نامرغوب نپز