2777
2789

خیلی معذرت میخوام نوک سینه هام خیلی کوچیکه در حد ی عدس ینی بعد بچه بزرگ میشه؟ فعلا حامله نیستم میخوام برا بچه اقدام کنم اما واقعا دغدغه بزرگی برام شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووبزرگ میشه من دوسایزرفتم بالا

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

از ماه ششم بارداری به بعد حتما ماساژ رو یاد بگیر از ماما 

نوک سینه درمیاد 

اوایل بارداری دست نزنی خوب نی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

سینه قبلش واسه همه اینجوره..ولی نگم حامله که بشی وقتی بچه بدنیا میاد خودش اکی میشه تیره هم میشه هاله دور سینه  و بزرگ میشه و سفت 😁 ،بعدشم بچه شروع میکنه به موک زدن قشنگ سینه سرش 😁😂😂نگم دیگه ،برات سر سینه به یادگاری ممیونه دیگه تو هم نمیره در این حد😂😂

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 درلز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀