2777
2789
عنوان

خانوما با این وضع چطور به بچه شیر بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 26 پست
نگران نباش درست میشه بچه بیاری درست میشه اگه نگران تغذیه بچتی نگران نباش ربطی به اون نداره بچت میتون ...

ممنون من ۵ساله ازدواج کردم یکی از نگرانی هام هیمن بود که اقدام نمیکردم فک میکنم بچه گشنه میمونه

نه سینه منم همینطوری بود ب بدبختی یه ماه شیر دادم اونم باکمکی .. میاد شیر ولی یسره از دهن بچه د میاد کلا سینه های بزرگ کامل دهن بچه رو پرمیکنه🤣🤣🤣😆

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون من ۵ساله ازدواج کردم یکی از نگرانی هام هیمن بود که اقدام نمیکردم فک میکنم بچه گشنه میمونه

نترس گشنه نمی‌مونه فوقش شیر خشک میخوره،الان که جدیدا بچه ها نمی‌دونم چشون شده اکثرا رفلاکس دارن و از سینه شیر نمیخورن

سینه قبلش واسه همه اینجوره..ولی نگم حامله که بشی وقتی بچه بدنیا میاد خودش اکی میشه تیره هم میشه هاله ...

😂😂چه با جزئیات من راستش سینه کسی جز مادرم  رو ندیدم تصوری ندارم چطوره فک میکنم فقط مال من کوچیکه مال مادرم بزرگه نگو ۴تا بچه شیر داده بزرگ شده😂😂

ینی مال شما اصلا دورا ن بارداری بژرگ نشد؟

ن بابا چرت میگن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

نمیخوام شیر خشک بدم

چیزی نیست که صد درصد دست خودت باشه،بچه اولم کامل شیر خودمو خورد ولی دومی یه ماه بیشتر نخورد تا ۳ ماهگیش تلاش کردم هر راهی و امتحان کردم ولی نشد که نشد تا اینکه کامل خشک شد،شیرمم زیاد بود ولی رفلاکس پنهان داشت نمیتونست بخوره

😂😂چه با جزئیات من راستش سینه کسی جز مادرم رو ندیدم تصوری ندارم چطوره فک میکنم فقط مال من کوچیکه م ...

من وقتی بچه بودم حموم عمومی میرفتم نگم برات ،اینا اینقد بچه آورده بودن و شیر داده بودن  ،سینه شون جای ناف بود اویزوون😂😂😂حالا خوبه الان فوقش یکی یا دوتا میارن 😁

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 درلز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀