2777
2789
عنوان

بیاید ببینید اکسم چقدر لاشی بوده

132 بازدید | 11 پست

بچه ها سر ی موضوعی کات کردیم البته اون هی میگفت برو من دیگه نمیخوامت اینا ماهم کات کردیم بعد یکی دوهفته با اصرار من که برگشتیم در حد یک هفته باز باهم بودیم که باز رفت الان فهمیدم جز اون پیجی که باهام حرف میزده و بیو ی کد عاشقانه برای من گذاشته و هیچ دختری فالو نکرده ی پیج دیگه داشته از همون وسط رابطمون که ی عالمه دختر فالو کرده و باهاشون حتما حرفم زد چون درست یک ماه بعدش باهام کات کرد 

(فکرکنید من گوشیشو تماما چک میکردم اینستاشو همه چیشو ولی بازم نفهمیدم)

اونم کسی که مثل چشام بهش اعتماد داشتم و عاشقش بودم و حس میکردم بدون من میمیره!!

چقدر مردا گوهن واقعا 

الان یک ماهی میگذره و دارم از حرص پاره میشم بنظرتون بهش پیام بدم بشورمش؟!حیف اون همه عشق و اون همه خودمو کوچیک کردم واسش

بیو چی گذاشته بود

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردا همینن

(اصن دوس دارم جمع ببندم و میبندم! به کسی ربطی نداره ریپلای نکنید حوصله ندارم)

بهش گفتم:میگن وقتی توی زمستون باد گرم میوزه قراره برف بباره بعدش...یادمه چهار سال پیش که به تازگی باهم آشنا شده بودیم یه شبی باد گرم وزید...قبل از هر چیزی به این فکر کردم که اگه برف سنگین بباره،اگه برقا مثل هر سال قطع شه،اگه نتونم گوشیمو شارژ کنم چه جوری چند روز ازت بی خبر بمونم ؟اصلا چجوری زمانم باید بگذره؟امشب باد گرم میوزه...باز هم اول از هرچیزی یادم اومد اگه برف سنگین بباره و برقا قطع شه و شارژ گوشیم تموم شه ازت بی خبر میمونم...خدا کنه برف نباره یا اگه بارید زود آب شه...💙>>>>>>>بهم گفت: برف بارید میام میبرمت با خودم، کنار هم که هستیم هوا همیشه گرمه،من میدونم عشق من هوای سرد رو دوس نداره ....میریم تو همون کلبه با شیشه های رنگی همونی که وقتی آفتاب میزنه رنگای قرمز و زرد و سبز و آبی میفته روی صورت و تنت...درسته بیرون اون کلبه حتی وقتی آفتاب میزنه همه جا برفیه و هوا سرده اما ما کنار هم هیچوقت سردمون نمیشه...یادته اون شب بهم گفتی عشق هیجانیه و یه حسیه که زود از بین میره ولی دوست داشتن همیشه موندگاره ؟من هرروز و هر ثانیه دوست دارم دختر بهاری من..💙

چه ربطی داره حتما فیک بودهتوام برا همه نسخه نپیچ زنا بدترن

چی میگی؟!فیک نبوده 

بعد دوسه ماه پیج دیگه زده ی عالمه دختر فالو کرده همون اسم همون پروفایل و با همون دوستاش و فامیلاش