2777
2789

خانوما اگر بفهمین شوهرتون با یه زن دیگه رابطه داره میگردین طرفو پیدا بکنین جرش بدین یا میگین شوارم لیاقت نداره گمشه؟دوتا بچه دارم شوهرم حامله بودم همش میگفت زن دارم میرفت شب نمیوند فرداش میومد پشیمون بابت این کاراش کلی هم ضرر کرد و بلا سرش اومد ولی هنوزم میگه یکساله نمیخام باهات زندگی بکنم ولی خرجی خونه میده کاری چیزی داشته باشم انجام میده چیکار باید بکنم پس اندازم کمه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمی‌دونم تو شرایط شما نیستم ولی طبق چیزایی که اینجا دیدم تو نی نی سایت طی۷سال ،اگر خودتون درآمد نداری یا خانواده حمایت گری نداری سعی کن زندگیت رو بسازید یا حداقل مدارا کنی بچه هات زندگی راحتی داشته باشن

خب دست و پاشو ببند برین تو دهنش حال کنهبعنی زن همزمانم داشته؟ توام قبول کردی؟

بابا غلط کرده من قبول نکردم چبزی ندیدم خودش مبگفت زن دارم میرفت از خونه فرداش پشبمون میشد کلی بلا سرش میومد منم حامله بودم هیچی نمیگفتم الان میخام پیدا بکنم زنه رو بلاییرسش بیام حتی اگر بعدش زندگی نکنم با شوهرم