2777
2789
عنوان

اگر بفهمین شوهرتون با یه زن رابطه داره چجوری مچش میگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 3672 بازدید | 212 پست
مگه غیر اینه؟ مرد میتونه بدون اجازه زنش صیغه کن خیلی راحت

نخیر 

سند ازدواجت رو بخون 

نوشته مرد بدون اجازه همسر نمیتونه زن صیغه کنه 

تو دادگاهم اگه زن بتونه ثابت کنه شوهرش زن صیغه کرده مرد محکوم میشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بابا غلط کرده من قبول نکردم چبزی ندیدم خودش مبگفت زن دارم میرفت از خونه فرداش پشبمون میشد کلی بلا سر ...

فردا همون زن می‌تونه ازت شکایت کنه مواظب باش خودت فقط تو دردسر نیفتی

نخیر سند ازدواجت رو بخون نوشته مرد بدون اجازه همسر نمیتونه زن صیغه کنه تو دادگاهم اگه زن بتونه ثابت ...

چقدر اطلاعات زنهای کشورمون پایینه 

در قانون و فقه اسلامی، عقد موقت (صیغه) برای مرد متاهل مجاز است و نیازی به رضایت همسر اول ندارد، مرد میتواند بدون اجازه همسر اول اقدام به  صیغه کند از نظر شرعی  ازدواج دوم بدون اجازه او باطل محسوب نمیشود. 

اگر زن در رابطه با صیغه کردن شوهرخود  شکایت کند قانون آن را باطل نمیکند و مرد را مجرم نمیداند صیغه یا ازدواج مجدد بدون اجازه همسر اول جرم نخواهد بود و قانون تنها در صورت اثبات عسر و حرج زن به همسر حق طلاق میدهد. 

حکم خیانت مرد به زن چیست؟

هنگامی که زن قصد دارد به دلیل خیانت همسر طلاق بگیرد، باید در نظر داشته باشد که در قانون چیزی به عنوان حکم خیانت مرد به زن ذکر نشده آنچه درقانون آمده زنای محصنه و روابط مادون زنا است. 

اگر زن در رابطه با صیغه کردن شوهرخود  شکایت کند قانون آن را باطل نمیکند و مرد را مجرم نمیداند صیغه یا ازدواج مجدد بدون اجازه همسر اول جرم نخواهد بود و قانون تنها به همسر حق طلاق میدهد.

اگر  مدت صیغه‬شوهر تمام شده باشد باز هم درفرض اثبات طلاق دشوار است و درصورت مدت تمام شده دیگر از نظر دادگاه دلیلی جدایی زن و اتفاق افتادن شرط 12 عقد نامه منتفی شده. 

آیا خیانت شوهر از مصادیق عسر و حرج است؟ 

در رویه جاری دادگاههای خانواده، صرف خیانت زوج یا ارتباط نامشروع توسط وی

( نه به صورت مستمر ) از موارد عسر و حرج زوجه نمیباشد. 

اگر زن نتواند خیانت زوج را ثابت کند چه میشود؟ زمانی که زن بخواهد از طلاق به دلیل رابطه جنسی نامتعارف استفاده کند، باید بتواند آن را ثابت کند

تشخیص مرز عسر و حرج

برای تشخیص مرز بین سختی معمولی و سختی فراتر از حد نرمال، لازم است به معیارهای خاصی توجه شود.

اگر زن داد خواست طلاق دهد، ولی مرد زن را طلاق ندهد و از طلاق امتناع ورزد به عبارتی اگر زن به دلیل خیانت شوهر، درخواست طلاق دهد ولی شوهر او را طلاق ندهد، زن میتواند از طریق قانونی و با استناد به عسر و حرج (سختی و مشقت زندگی) ناشی از خیانت، اقدام به طلاق کند اگر زنی نتواند ازدواج موقت همسرش را ثابت کند نمیتونواند به صرف این موضوع از شوهرش طلاق بگیرد. 

طلاق در ازدواج دائم امکان‌پذیر است، اما درصیغه موقت، اصطلاحاً "بذل مدت" یا "فسخ نکاح" مطرح میشود و زن درصورت اثبات صیغه کردن شوهر باید درمشقت و مشکلات باشد و زندگی برایش 

غیر قابل تحمل شود. 

یعنی زن موقع دادخواست طلاق باید همچنان در عسر و حرج باشد  تا بتواند طلاق بگیرد زن میتواند از طریق قانونی و با استناد به عسر و حرج  ناشی از صیغه کردن شوهر اقدام به طلاق کند و رئیس دادگاه خانواده با بررسی این موضوع که آیا زوجه درحال حاضر و زمان تقدیم دادخواست در عسر و حرج هست یا خیر 

اگر قبلا زوجه در شرایط عسر و حرج  بوده و رفع شده است و هم اکنون زندگی مشقت باری ندارد درخواست طلاق از سمت زوجه رد میشود. 

توضیح اینکه رئیس دادگاه خانواده بررسی میکند که آیا زوجه درحال حاضر و زمان تقدیم دادخواست در عسر و حرج است یا خیر؟

اگر قبلا عسر و حرج داشته و هم اکنون رفع شده به آن ترتیب اثر نخواهد داد. 

اگر زنی به دلیل خیانت همسرش و ایجاد عسر و حرج درخواست طلاق کند و شوهرش نخواهد او را طلاق دهد، زن میتواند درخواست طلاق خلع بدهد.

در طلاق خلع، زن با پرداخت مالی به شوهر (که میتواند تمام یا بخشی از مهریه باشد) از او جدا میشود. 

پس باید چیکار کرد؟من میخاستم برم طرفو پیدا بکنم تن لششو مثل سگ بزنم

شکایت می‌کنه بعداً باید ب دست و پاش بیفتی رضایت بده اینو دیدم ک میگما تو فقط میتونی قانونی زندگی کنی یا جدا بشی 

اگه طرف دختر باشه اره میگی رابطه نامشروع دارن اما زن باشه خیلی راحت میگن صیغه خوندیم و از لحاظ قانونی اوکین

پول بگیر ازش اصلا به فکر قرض و قسط هاش نباش فقط پول بگیر و پس انداز کن که اگر زمانی خواستی بری بتونی

الان دقیقا دارم همین کارو میکنم پول ازش میگیرم تا الان یکم دارم پس اندار زد به سرم که یکی پول بدم یه هفته شوهرم تعقیب بکنه ببینه کجا میره