🌹🙏🏻دوستان متن طولانیه لطفا اگر تا اخر نخوندید اظهارنظر نکنید🙏🏻🌹
🔴و دقت بفرمایید که کاملا آگاهانه و با عشق ازدواج کردم و نگید شوهرت برای پول شما اومده، نه اصلا اینطور نیست🔴
●من ۲۲ سالمه، همسرم ۲۷ سالشه
●هر دو شاغلیم(حقوق من ۱۴ میلیون، حقوق شوهرم ۲۶ میلیون)
●من امسال ازمون وکالت میدم(که اگر قبول شم اینده مالیمون بهتر میشه)، ایشون هم عید ترفیع میگیرن و حقوقشون میشه ۳٠.
●من در رفاه بسیار بالا بزرگ شدم، همسرم متوسط
●از نظر اجتماعی هر دو خانواده فرهنگی هستند
●از نظر اقتصادی حداقل ۱٠٠ پله بالاتریم اما مشکلی نداریم(خانواده ایشون در حد خورد و خوراک روزانه بودجه دارند)
●تنها دارایی همسرم ی پراید ۱۱۱ مدل ۸۵ هستش+۳٠٠ میلیون پول وام ازدواج که میخوایم برای رهن خونه بزاریم.
●بدلیل وضعیت اقتصادی بسیار نامطلوب خانواده همسرم ما عقد رو رفتیم دفترخونه خوندیم اومدیم، ولی مراسم نامزدی چون به عهده ما بود بسیار مفصل بود ولی خب سرویس نخریدن، انگشترم بسیار ظریفه(فقط ی حلقه نشون ۳ گرمی اوردن)، عروسی هم قرار نیست بگیریم چون پولشو ندارن
🔵به پیشنهاد من تصمیم بر این شد بعد از خونده شدن عقد هردومون حقوقمون رو بزاریم روی هم و باهم مدیریت کنیم، رفته رفته من دیدم از حقوق همسرم کلی کم میشه بدون اینکه خرج کنیم تا اینکه فهمیدم به مامانش پول میده، درحالی که مادر و پدرش ماهانه ۲۴ میلیون حقوق میگیرن و هزینه رفت و امد دارن و خورد و خوراک.
دیدم من دارم هم حقوق میارم این وسط، هم از من پول قرض میگیره، هم از اونهمه پول کلا ۵ میلیون به من نمیرسه، الان میخوام بهش بگم که هرکس حقوق خودشو برداره خرج کنه، چون من دیگه توان اینهمه فکر قسط و قرض رو ندارم🔵