2777
2789

🌹🙏🏻دوستان متن طولانیه لطفا اگر تا اخر نخوندید اظهارنظر نکنید🙏🏻🌹

🔴و دقت بفرمایید که کاملا آگاهانه و با عشق ازدواج کردم و نگید شوهرت برای پول شما اومده، نه اصلا اینطور نیست🔴

●من ۲۲ سالمه، همسرم ۲۷ سالشه

●هر دو شاغلیم(حقوق من ۱۴ میلیون، حقوق شوهرم ۲۶ میلیون) 

●من امسال ازمون وکالت میدم(که اگر قبول شم اینده مالیمون بهتر میشه)، ایشون هم عید ترفیع میگیرن و حقوقشون میشه ۳٠.

●من در رفاه بسیار بالا بزرگ شدم، همسرم متوسط

●از نظر اجتماعی هر دو خانواده فرهنگی هستند

●از نظر اقتصادی حداقل ۱٠٠ پله بالاتریم اما مشکلی نداریم(خانواده ایشون در حد خورد و خوراک روزانه بودجه دارند) 

●تنها دارایی همسرم ی پراید ۱۱۱ مدل ۸۵ هستش+۳٠٠ میلیون پول وام ازدواج که میخوایم برای رهن خونه بزاریم. 

●بدلیل وضعیت اقتصادی بسیار نامطلوب خانواده همسرم ما عقد رو رفتیم دفترخونه خوندیم اومدیم، ولی مراسم نامزدی چون به عهده ما بود بسیار مفصل بود ولی خب سرویس نخریدن، انگشترم بسیار ظریفه(فقط ی حلقه نشون ۳ گرمی اوردن)، عروسی هم قرار نیست بگیریم چون پولشو ندارن

🔵به پیشنهاد من تصمیم بر این شد بعد از خونده شدن عقد هردومون حقوقمون رو بزاریم روی هم و باهم مدیریت کنیم، رفته رفته من دیدم از حقوق همسرم کلی کم میشه بدون اینکه خرج کنیم تا اینکه فهمیدم به مامانش پول میده، درحالی که مادر و پدرش ماهانه ۲۴ میلیون حقوق میگیرن و هزینه رفت و امد دارن و خورد و خوراک. 

دیدم من دارم هم حقوق میارم این وسط، هم از من پول قرض میگیره، هم از اونهمه پول کلا ۵ میلیون به من نمیرسه، الان میخوام بهش بگم که هرکس حقوق خودشو برداره خرج کنه، چون من دیگه توان اینهمه فکر قسط و قرض رو ندارم🔵

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صد در صد درسته 

بعدم اینکه جوری نشه ک عادت کنه هیچی فراهم نکنه براتون و بگه حقوق خودت هست 

مردی گفتن بایددد کنارش خرج شماهم بده و چیزایی ک نیازردارین فراهم بشه 

❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره  مامان مهربون پوشاک‌کودک  و زنانه قیمت مناسب 💙

خب ازش بپرس قسط چی رو میده. حساب کن دیگه همه رو باهم

عزیزم حقوق دست من بود ولی نگو قایمکی ۵ میلیونش رو اول میده به مامانش. 

انگار جمعا ما روی هم ۳۵/۴٠ میلیون پول داشتیم، و برای هر هزینه ای باکس بندی کرده بودم. 

(مثلا ماهانه باید ۶ میلیون پس انداز بشه، مثلا نفری ۵ میلیون از این حقوق سهممونه، مثلا ۳ میلیون هزینه مخارج ماشینه و....) 

ولی انقدر از پولاش به مامانش میداد خودش کم میورد میومد از من قرض می کرد. 

الان ۱۶ میلیون به من بدهکاره، نه خریدی میتونم بکنم، نه رستورانی میتونم برم. 

درحالی که خونه بابام با همین ۱۴ میلیون حداقل ماهی ۵ بار بیرون غذا میخوردم، حداقل ماهی۶٠٠سوت طلا میخریدم، چون اقساطی میخریدم اندازه ۱۵/۱۶ میلیون لوازم بهداشتی، ارتیشی و...  داشتم

اینطوری مستقیم بهش نگو

مثلا میتونی یه وام بزرگ برداری و بگی کل حقوقم بابت قسط میره و تازه ازین به بعد باید خرجیمم بدی.

یا مثلا بگو پول با توجه به قیمت طلا، حیفه آدم پولشو بذاره تو بانک و ازین به بعد هر ماه باهاش یه گرم طلا میخرم و....

بهترین تصمیم میگیری داره از شما سواستفاده میشه

عزیزم الانم بهم ۱۶ میلیون بدهکاره. 

من با ۱۴ میلیون چون خرید قسطی می کردم تو کیف شاه میگذروندم ماهمو. 

از اسنپ پی اندازه ۳٠ میلیون میتونم خرید قسطی کنم(اعم از لباس، مسافرت، طلا، لوازم ارایشی)  که توی ۴ ماه باید پس بدم، می شد ماهانه ۷/۵٠٠.

می موند ۶/۵٠٠ که ۲ میلیونش کیرفت برای مخارج نقدم(۶٠٠ ترمیم ناخن، ۸٠٠لیزر، ۲٠٠ ابرو و...) 

بعد می موند ۴/۵٠٠ که ۳ میلیونش رو میدادم طلا از طلاسی

می موند ۱/۵٠٠ که ۵٠٠ میرفت برای شارژ و نت

۱ میلیون هم میموند تو جیبم. 

الان حتی ۵ میلیونم تو دستم نمیمونه

اصن اشتباه از نظر مالی به مرد کمک کردن چون مرد باید خودش مشکلات اقتصادی مدیریت حل کنه

از اسنپ پی اندازه ۳٠ میلیون میتونم خرید قسطی کنم(اعم از لباس، مسافرت، طلا، لوازم ارایشی) که توی ۴ ماه باید پس بدم، می شد ماهانه ۷/۵٠٠.

می موند ۶/۵٠٠ که ۲ میلیونش کیرفت برای مخارج نقدم(۶٠٠ ترمیم ناخن، ۸٠٠لیزر، ۲٠٠ ابرو و...) 

صد در صد درسته بعدم اینکه جوری نشه ک عادت کنه هیچی فراهم نکنه براتون و بگه حقوق خودت هست مردی گفتن ب ...

از اسنپ پی اندازه ۳٠ میلیون میتونم خرید قسطی کنم(اعم از لباس، مسافرت، طلا، لوازم ارایشی)  که توی ۴ ماه باید پس بدم، می شد ماهانه ۷/۵٠٠.

چقدر ازدواج سخت و پیچیده‌ست.

چقد ساده ای دختر، من دوران عقد شاغل بودم، یه گرون هم به شوهرم ندادم، خودم داشتم جهاز میخریدم، چون خ ...