2789
عنوان

شوهر گاو 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 21 پست
چند وقت پیش یکی گفت شش ماهه عقدم خونه ی مادر شوهرم هستم از بودن من تو خونش ناراحته ،کفتم حق داره مهم ...

آدم پشیمون می‌کنند از نظر دادن این خانم با این جبهه گرفتن بهتر خونه مادر خودش باشه چون کسی تحمل جنگ روان نداره خودش هم اصلا ناراحت نیست حرمت ها بین خانواده خودش و همسرش بشکنه من شما نهایت آدم بده میشیم

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آدم پشیمون می‌کنند از نظر دادن این خانم با این جبهه گرفتن بهتر خونه مادر خودش باشه چون کسی تحمل جنگ ...

درسته انگار حالا چی شده ،دختر تو خونه ی پدرش میوه نخورده رفته تو اتاق آقای داماد چیکار کنه ؟در یخچال پدر زن رو باز کنه برای دختر خونه میوه ببره

چه بی احترامی کرده؟ ،این آقا صاحب خونه که نیست مهمان هست نباید ظرف خونه ی پدر زن رو جمع کنه

منظورم جمع کردن ظرف نبود وقتی مردی به سن و سال پد خانومش وارد اتاق میشد ادب حکم میکنه که ایشون از جاشون بلند شن و تشکر کنن نه اینکه سرشونو از گوشی بلند نکنن و از جاشون تکون نخورن

طرفای ما که همینطوره

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

بار سوم هست ریپلای کردم تا عذرخواهی کنم امضاتون رو ندیدم ببخشید

نه عزیز جان موردی نداره این برای دوستانی که نظر مخالف دارند و دلشون میخواد موج سواری کنند داخل تاپیک در هر صورت خنده دار رفتارش و جالب تر اینکه فکر می‌کنه رفتار خودش خانواده اش درست خانواده همسر و همسرش مشکل دارند ...

خوشحال شدم از هم کلامی با شما عزیزم 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر