2789
عنوان

شوهر گاو 😭😭

298 بازدید | 21 پست

نامزدیم و خونه ما زندگی میکنیم 

بحثمون شد آقا قهر کرد 

بعد شام حتی بشقابش و برنداشت 

موقع میوه خوردن هم من تو اتاق بودم مامان بابام چندین باااار صدام کردن گفتم نمیخورم 

اخر بابام برام آورد تو اتاق 

شوهرم از جاش تکون نخورد و حرفم نزد سرش تو گوشی 

صبح هم داشت میرفت نگام نکرد 😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوره نامزدی خونه شما کلا سپری میشه وای من 

دختر تو عاقلی ؟

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

نگران نباش بالاخره میرید سر خونه زندگی بهتر میشه

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات میفرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن. خدای من قسمت میدم به شب امشب نیمه شعبان خدایا ما رو دشمن شاد نکن خودت میدونی ما هیچکس رو نداریم و همه منتظرن ما زمین بخوریم و پشت سرمون حرف بزنن جان ابوالفضل جان امام زمان کمکی کن.خدایا حلش کردی شکرتتتتت مگه میشه شب قدر حاجت بخای دو ماه بعدش حاجت بدی خدایا شکرت

این رفتاراش دور از ادب و نزاکته

هر چقدر هم با شما بحثش شده باشه نباید به پدرو مادرتون بی احترامی میکرد

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

خب تو خیابون بمونیم؟خونه اونا نمیرم خونمم آماده نیست

دعوا داری 🤐

نه عزیز تو همون خونه خودتون باشی خیلی بهتر. یاعلی 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

دعوا داری 🤐نه عزیز تو همون خونه خودتون باشی خیلی بهتر. یاعلی

چند وقت پیش یکی گفت شش ماهه عقدم خونه ی مادر شوهرم هستم از بودن من تو خونش ناراحته ،کفتم حق داره مهمان دوروز نه شش ماه،گفت تو پیر شدی چه می فهمی رابطه داشتن و عشق به شوهر یعنی چی،حالا من 34سالمه

این رفتاراش دور از ادب و نزاکتههر چقدر هم با شما بحثش شده باشه نباید به پدرو مادرتون بی احترامی میکر ...

چه بی احترامی کرده؟ ،این آقا صاحب خونه که نیست مهمان هست نباید ظرف خونه ی پدر زن رو جمع کنه