2777
2789
عنوان

زندگی در نوشهر

256 بازدید | 20 پست

سلام

من تهران زندگی میکنم از بچگی یعنی از هفت سالگی... 

الان ۴۳ سالمه. دو تا بچه ۱۱ و۵ ساله دارم.. 

یه خونه کوچیک اطراف نوشهر داریم. دلم میخواد از تهران برم یه جای خوش  آب و هوا. اینجا از آلودگی داریم خفه میشیم. خونه بزرگ و حیاط دار دلم میخواد. بنظرتون منی که اینجا بزرگ شدم میتونم اونجا دووم بیارم. همیشه فقط تعطیلات اونجا بودیم. از نظر امکانات و مدرسه برای بچه ها نوشهر چطوره؟ خودم و همسرم کارمندیم. البته جایی که هستیم همسایه های خیلی مهربونی داریم ولی نمیدونم میتونیم اونجا کار کنیم راحت؟ از شهرهای شمال نوشهر و رشت  رو دوست دارم. نظرتون چیه کلا بفروشیم بریم از این تهران کثیف. شوهرم میگه اگه رفتی اونجا منم میرم عسلویه و هفته ای یه بار میام. یه کم سختمه یه دفعه هم محیط کار و زندگیمو عوض کنم و هم شوهرم نباشه. البته پدرمو میتونم با خودم ببرم که تنها نباشیم. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

احساس بی هویتی میکنم خودم خوزستانیم اهواز بدنیا اومدم مادرم آبادانی و پدرم ایذه ای. 

خوزستان هم گرمه هم آلوده شده. تهران هم افتضاحه... 

برای کانادا هم اقدام کردیم نشد... 

انگار هیچ جا آروم و قرار ندارم... 

احساس بی هویتی میکنم خودم خوزستانیم اهواز بدنیا اومدم مادرم آبادانی و پدرم ایذه ای. خوزستان هم گرمه ...

عزیزم 

اگه کسیو تو خوزستان دارید برید برا زندگی 

برا استرالیا اقدام کردید؟پذیرش راحت تره

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
عزیزم اگه کسیو تو خوزستان دارید برید برا زندگی برا استرالیا اقدام کردید؟پذیرش راحت تره

خانواده خودم تهران و خانواده همسرم خوزستان هستن. 

اونجا هم آلوده کردن و از عراق خاک میاد... 

خانواده خودم تهران و خانواده همسرم خوزستان هستن. اونجا هم آلوده کردن و از عراق خاک میاد...

اره خب اینم هست 

شغلتون چیه که راحت میتونید جابجا بشید؟ 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"