یه خونه کوچیک اطراف نوشهر داریم. دلم میخواد از تهران برم یه جای خوش آب و هوا. اینجا از آلودگی داریم خفه میشیم. خونه بزرگ و حیاط دار دلم میخواد. بنظرتون منی که اینجا بزرگ شدم میتونم اونجا دووم بیارم. همیشه فقط تعطیلات اونجا بودیم. از نظر امکانات و مدرسه برای بچه ها نوشهر چطوره؟ خودم و همسرم کارمندیم. البته جایی که هستیم همسایه های خیلی مهربونی داریم ولی نمیدونم میتونیم اونجا کار کنیم راحت؟ از شهرهای شمال نوشهر و رشت رو دوست دارم. نظرتون چیه کلا بفروشیم بریم از این تهران کثیف. شوهرم میگه اگه رفتی اونجا منم میرم عسلویه و هفته ای یه بار میام. یه کم سختمه یه دفعه هم محیط کار و زندگیمو عوض کنم و هم شوهرم نباشه. البته پدرمو میتونم با خودم ببرم که تنها نباشیم.
احساس بی هویتی میکنم خودم خوزستانیم اهواز بدنیا اومدم مادرم آبادانی و پدرم ایذه ای. خوزستان هم گرمه ...
عزیزم
اگه کسیو تو خوزستان دارید برید برا زندگی
برا استرالیا اقدام کردید؟پذیرش راحت تره
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"
خانواده خودم تهران و خانواده همسرم خوزستان هستن. اونجا هم آلوده کردن و از عراق خاک میاد...
اره خب اینم هست
شغلتون چیه که راحت میتونید جابجا بشید؟
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"