2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای خانمهایی که در مورد بارداری حرف بزنن نه هر چیزی پست کنند

« اصفهان »          مسئولین اول نمی خواند دوم نمی تونند . به نظرم ازدواج خوب و به موقع خوبه وگرنشد باید دنبال آرامش بود اینم تکنیک می خواد ، توحید عملی لازمه درخواست دوستی بدید مشکلی نداره

برای خانمهایی که در مورد بارداری حرف بزنن نه هر چیزی پست کنند

یعنی شما با قصد خوندن درمورد بارداری اومدی تو سایت؟ 😂 باز خوبه نمیزارن مردا تو رشته های مربوط به خانما تحصیل کنند وگرنه چه غلغه ایی میشد 

یعنی شما با قصد خوندن درمورد بارداری اومدی تو سایت؟ 😂 باز خوبه نمیزارن مردا تو رشته های مربوط به خا ...

نه من در جواب کسی که حرف شماها رو میزنه گفتم

« اصفهان »          مسئولین اول نمی خواند دوم نمی تونند . به نظرم ازدواج خوب و به موقع خوبه وگرنشد باید دنبال آرامش بود اینم تکنیک می خواد ، توحید عملی لازمه درخواست دوستی بدید مشکلی نداره

کجاش نوشته فقط خانم ها؟

چرا این دور باطل رو تموم نمیکنین

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

کیا من خانمارو کاری،ندارم بقیه

همون بقیه هم جای خواهرمونن 

نیتشون خیره امدن از تجربه هایی واسه خواهر و مادرشون تجربه کردن رو به اشتراک بذارن  

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

اخه اصلا برای بارداریه مگه اونا باردار میشن😂

موافق حضور اقایون یا دختربچه ها نیستم ولی اینجام اسمش فقط سایت بارداریه

سالهای پیش باز  بهتر بوداما الان  تنها چیزی که زیاد درباره ش تباادل نظر نمیشه همین موضوعات بارداری و بچه ست

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .