سلام دوستان ، من پسرم تازه دو سال و نیمش شده نزدیک دوماهه لکنت گرفته ن ب صورتی ک خیلییی کلمات رو تکرار کنه فقط اول حرف رو انگار با تشدید میگه خیلی کم پیش بیاد تکرار داشته باشه خیلی نگرانم کی خوب میشه ؟؟
پسر منم یهو سه سالگی گرفت بردم طب سنتی یه روغن سیاهدانه داد شبا به بدنش میزدم کف پاهاشو و شکمکش و زیر گلو و ملاج یه چند تا عرقیجات و اینا داد که باهاش شربت درست کردم بهش دادم گفت اصلا بهش سردی نده و اینا خوب شد خداروشکر به مرور
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قربونت عزیزم اکثر بچه ها دارن پسر خودم لکنت داشت یه دوره اصلا چیز عجیبی نیست رفع میشه
ببخشید میشه بپرسم چقد طول کشید من پسرم دوماهه ک لکنت گرفته لکنتش مثلا اول کلمشو دوسه بار تکرار میکنه یا تشدید دار میگه کمترکسی متوجه لکنتش میشه ولی من ب شدت نگرانم و خیلی استرس دارم مثلا یهو ک بهش فکر میکنم کل بدنم تب میکنه 😔 خیلی قشنگ حرف میزد قبلش