2777
2789
عنوان

لکنت کودک

100 بازدید | 12 پست

سلام دوستان ، من پسرم تازه دو سال و نیمش شده نزدیک دوماهه لکنت گرفته ن ب صورتی ک خیلییی کلمات رو تکرار کنه فقط اول حرف رو انگار با تشدید میگه خیلی کم پیش بیاد تکرار داشته باشه خیلی نگرانم کی خوب میشه ؟؟

پسر منم یهو سه سالگی گرفت بردم طب سنتی یه روغن سیاهدانه داد شبا به بدنش میزدم کف پاهاشو و شکمکش و زیر گلو و ملاج یه چند تا عرقیجات و اینا داد که باهاش شربت درست کردم بهش دادم گفت اصلا بهش سردی نده و اینا خوب شد خداروشکر به مرور

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

🥺 خیلیی نگرانم اصلا کلااا استرس دارم ی لحظه یادم نمیره

حق داری منم همینجور بودم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
قربونت عزیزم اکثر بچه ها دارن پسر خودم لکنت داشت یه دوره اصلا چیز عجیبی نیست رفع میشه

ببخشید میشه بپرسم چقد طول کشید من پسرم دوماهه ک لکنت گرفته لکنتش مثلا اول کلمشو دوسه بار تکرار میکنه یا تشدید دار میگه کمترکسی متوجه لکنتش میشه ولی من ب شدت نگرانم و خیلی استرس دارم مثلا یهو ک بهش فکر میکنم کل بدنم تب میکنه 😔 خیلی قشنگ حرف میزد قبلش

ببخشید میشه بپرسم چقد طول کشید من پسرم دوماهه ک لکنت گرفته لکنتش مثلا اول کلمشو دوسه بار تکرار میکنه ...

عزیزم نگران نباش من یکسال یکسال و نیم طول کشید کار درمانی بردم گفت فقططططط باهاش بازی کنید بغلش کنید آرامش بهش بدید گلوش هم حتما چرب کن با روغن زیتون 

غذاهای طبع سرد هم نده زیاد بهش