2777
2789
عنوان

اون خیلی خوبه ولی من نه 💔

72 بازدید | 7 پست

نامزدم رو میگم 

صبح تا شب کار میکنه خیلییی سخت کار میکنه واسه زندگیمون و با اینکه خیلییی فشار کاری روشه ولی با این حال بهترین رفتار رو با من داره 

من از ته ته دلم خیلیی دوستش دارم ولی رفتارم اصلا خوب نیست و همش دلم میخواد سرش غر بزنم و قهر کنم و الکی بهونه گیری کنم نمیدونم چرا اینجوریم ولی هر موقع خسته کوفته از سرکار میاد فقط بهش انرژی منفی میدم اون همچنان چیزی نمیگه و باهام خوب رفتار میکنه تا ناراحت نشم ولی من همش ناراحتش میکنم 

چطوری خودمو درست کنم؟😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سعی کن خودتو کنترل کنی و باهاش خوب باش 

مخصوصا وقتی سرکار میاد اگه همینطور پیش بره خدای نکرده از دستش میدی 

اگه عصبی هستی پیشش نرو 

باهاش مهربون باش و لبخند بزن

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱⭕️درخواست دوستی قبول نمیکنم⭕️

سعی کن خودتو کنترل کنی و باهاش خوب باش مخصوصا وقتی سرکار میاد اگه همینطور پیش بره خدای نکرده از دستش ...

باشه عزیزم 

هر شب با خودم میگم دیگه امشب که اومد باهاش با انرژی و روی خوش رفتار میکنم

ولی خب همینکه میاد شروع میکنم به زبون تلخی کردن 

باشه عزیزم هر شب با خودم میگم دیگه امشب که اومد باهاش با انرژی و روی خوش رفتار میکنمولی خب همینکه می ...

خودتو کنترل کن انشالله هر چی بخوای بشه🌺

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱⭕️درخواست دوستی قبول نمیکنم⭕️