2777
2789
عنوان

چطوری چاق بشم

125 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من نزدیک به ۲۲ سالمه و خیلییییی لاغرم،۳۵ کیلوام،تاپیک های مختلفی درمورد همین موضوع خوندم اما گفتم کسی راهکار دیگه ای داشته باشه ، من ارثی لاغرم ،اشتهامم خیلیییی کمه،بقیه زیاد میخورن و چاق نمیشن ولی من اشتها ندارم،کلییی راه امتحان کردم از داروهای گیاهی گرفته تا قرص و پودر و باشگاه و ...... اما بی اثر،چندکیلو که وزن میگیرم دیگ بیشتر نمیشم، همین دو سه روز پیش هم چکاپ کامل دادم ازمایش،گفتش فقط ویتامین D و آهن بدنت کمه دیگ بقیه نرمال ان..اینم بگم که طبع بدنم سرده جذب بدنم هم پایینه خیلی،کسی میتونه راهنماییم کنه

الانم اعتماد ب نفسمو از دست دادم ،تابستون هم مراسم عروسیمه ذهنم هزارجور درگیره همین موضوعه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نسخه پزشک تغذیه م: قرص مخمر آبجو بعد از هر وعده صبحانه ناهار شام نیم ساعت قبل از ناهار قرص ب کمپلس

چند ماه ادامه دادی؟

قبله کج میشد اگر یکبار می دیدم فقط🔹️ آنچه را میخواستم بی خونِ دل حاصل شده 🔹️در دلم جایی برای دردهای تازه نیست🔹️عذر میخواهم خدا ظرفیتم کامل شده...

خودت میگی هزارتا راه رفتی واثر نکردهفعلا فقط میتونم بگم که برای عروسیت لباس آستین دار وپرحجم بگیر که چاقتر نشونت بده..بعد از عروسی معمولا یه خورده چاقتر میشی..ولی اگر اشتها نداری همون غذایی هم که میخوری غذاهای پرکالری بخور..مثلا صبحونه خامه وعسل.حلوا ارده..هفته ای دوسه بار ماکارونی بخور.سیب زمینی آبپز بخور.بستنی بخور.حتی باشگاه بری بگیمیخوامچاقتر بشم یه ورزشهایی میدن که باعث میشه اشتهات بیشتر بشه وگرسنه بشی.

پارسا پسرمامان😍