2777
2789
عنوان

چطوری چاق بشم

157 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من نزدیک به ۲۲ سالمه و خیلییییی لاغرم،۳۵ کیلوام،تاپیک های مختلفی درمورد همین موضوع خوندم اما گفتم کسی راهکار دیگه ای داشته باشه ، من ارثی لاغرم ،اشتهامم خیلیییی کمه،بقیه زیاد میخورن و چاق نمیشن ولی من اشتها ندارم،کلییی راه امتحان کردم از داروهای گیاهی گرفته تا قرص و پودر و باشگاه و ...... اما بی اثر،چندکیلو که وزن میگیرم دیگ بیشتر نمیشم، همین دو سه روز پیش هم چکاپ کامل دادم ازمایش،گفتش فقط ویتامین D و آهن بدنت کمه دیگ بقیه نرمال ان..اینم بگم که طبع بدنم سرده جذب بدنم هم پایینه خیلی،کسی میتونه راهنماییم کنه

الانم اعتماد ب نفسمو از دست دادم ،تابستون هم مراسم عروسیمه ذهنم هزارجور درگیره همین موضوعه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودت میگی هزارتا راه رفتی واثر نکردهفعلا فقط میتونم بگم که برای عروسیت لباس آستین دار وپرحجم بگیر که چاقتر نشونت بده..بعد از عروسی معمولا یه خورده چاقتر میشی..ولی اگر اشتها نداری همون غذایی هم که میخوری غذاهای پرکالری بخور..مثلا صبحونه خامه وعسل.حلوا ارده..هفته ای دوسه بار ماکارونی بخور.سیب زمینی آبپز بخور.بستنی بخور.حتی باشگاه بری بگیمیخوامچاقتر بشم یه ورزشهایی میدن که باعث میشه اشتهات بیشتر بشه وگرسنه بشی.

پارسا پسرمامان😍

بهت حتما پیشنهاد میدم برم دکتر تغذیه من خودم یک ماه هست میرم امیدوارم 10 کیلو اضافه کنم .. کمبود وزن دارم خودم 37 قد 157 ببین چه لاغرم ولی مطمئن باش جواب میگیری برو دکتر تغذیه خوب شهرتون کامنت ها اول بخونم ببین راجب دکتر چی گفتن ، دکترم گفت ماهی 4 کیلو باید اضافه کنی ولی نمیدونم اضافه شدم یا نه ..

بهت حتما پیشنهاد میدم برم دکتر تغذیه من خودم یک ماه هست میرم امیدوارم 10 کیلو اضافه کنم .. کمبود وزن ...

دکتر تغذیه هم رفتم چندجا از بهترینا،رژیم مینویسن ،واسه اشتها هم قرص سیپروهپتادین میدن ک معده رو داغون میکنه ب مرور زمان،خواب اوره و پف میکنه ادم.

اگ مایل باشی باهم ی رژیم بگیریم واسه انگیزه گرفتن باهم پیش بریم