2777
2789

منظورم اینه مثلا بعضی خانما ماهی چند تیکه لباس میخرن کیف کفش و....  خیلی لباس عوض میکنن ارایشگاه دکتر زیبایی اینجوری خوبه؟ یا زن ظاهرش ترو تمیز باشه و ابرومندانه و پول جمع کن؟  مثلا من میگم زشته چندتا کیف و مانتورو هی عوض کنم تکراری بپوشم نظر شما چیه من همیشه به خودم میرسم همیشه ارایش کامل دارم برای بیرون اکسسوری چند تیکه ساده دارم حلقه هام و ساعتم ولی حس میکنم از دنیا عقب افتادم اما بازم میگم اگه ادم یه گوشه پول جمع نکنه چ فایده شوهرم جمع میکنه ولی میگم خوبه منم یه گوشه پس انداز داشته باشم برای روز مبادا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اندازه نگه دار که اندازه نکوست

مثلا داییم کارمنده چندساله  بازنشست شده ولی هنو مستاجره!!

زنش خیلی ولخرجه ؛خونه داییم بری داغونه انگار خونه گداست!در یخچال در اومده فرشا قدیمی ظروف شکسته اصلا یه وضعیه!!

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...

من خیلی سختمه خرج کردن

و عاشق طلام و پولامو همش میدم طلا 

ن برا پس انداز برا استفادم فقط

و سختمه پول خرج کنم

البته پول زیادی ام دستم نمیاد همونم میدم طلا چون عاشق طلام

شوهرم میگ تو کلاغی🤣

چقدر قشنگ گفتی

یه دوره ای دست شوهرم خالی بود خیلی مدارا کردم  و فداکاری و صبوری داشتم تا غرورش نشکنه و خیلی  براش عزیز شدم الان دستش باز پول خرج خودم  و زندگی میکنم و یه جور دیگه براش عزیز میشم 

هر دوره ای از زمان شرایط خاص خودش داره باید همدیگه رو درک کنیم‌ 

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

دردمون یکیه الان چند وقته تصمیم گرفتم برا خودم پس انداز کنم، همیشه ولخرجی میکردم و کلی لباس که استفادع نمیکردم عذاب وجدان میگرفتم بخاطر اون میخوام جبران کنم

همونی باش که هستی ...