2777
2789
عنوان

زن ولخرج یا زن پول جمع کن کدومش خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 38 پست

برای اینکه نه سیخ بسوزه نه کباب یک ماه خرج کنید یک ماه پس انداز اینجوری هم ظاهرتون مرتبه هم اینکه بلاخره پس اندازی دارید 

اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم   >>> به نام خدای صحرای طبس......<<<                         ●●روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/ ●●                       ●● من سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد ●●          >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"                                                   حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"                                  مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی ))))                                                                                                               ***در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی **                    یا کاشف الزفرات(ای برطرف کننده آه های بلند و نفس های عمیق)  خدایا من منتظر معجزه ت هستم 💚                       

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا بااین هزینه حقوقا و هزینه پولی نمیمونه ک خرج کنیم😂اما من همیشه به اندازه تواندشوهرم خرج کردم.ارایشگاهمم رفتم..هم پس اندازمم کردم...شوهرمن بنده خدا ازون مرداس ک اگه داشته باشه کم نمیزاره.و هروقتی ک زندگی روال بوده دستش پر بوده برام سنگ تموم گذاشته..دیگه گاهی زین ب پشت گاخی پشت ب زین

بر اساس چیزی که دیدم زن برا خودش خرج نکنه هر چقدرم بساز باشه کمک کنه مرد میگه تو کجا کمک کردی بعدم مقایسه میکنه با زنای دیگه (اونام زنایی که بیشتر بی حیا هستن ) پس بهتره خرج کنن 

افرین خیلی انگیزشی بود

قربونت😅

من یمدت اینقد خودمو درگیر پس انداز کرده بودم گه حالم بد شده بود، به خودم اونطور که باید نمی‌رسیدم، کیفیت خوراکمون افت کرده بود. دلم نمیومد چیزی که لازم دارم رو بخرم، از طرفی اینقد درگیر بحثای مالی شده بودم به خونه نمیرسیدم، و این باعث شد ازش زده بشم، خساست کردن برکت رو هم از زندگی میبره👌

بعد زدم تو کار پول خرج کردن، همش رستوران، لباس خریدن، انواع لوازم ارایشی و سرم مو و فلان که همشون نصفه موندن و استفاده نشد

بعد به خودم اومدم دیدم من با اینم راحت نیستم و حالم خوب نیست، بعد خرج کردن عذاب وجدان میگیرم 

دیگه خلاصه متعادل شدم، یه دفتر دارم همه خرجا و درآمد رو مینویسم، چیزایی که لازم داریم رو حتما میخرم و براش خساست نمیکنم، جنس خوب میخرم، مثل قبلا بی ارزش نمیکنم خیلی مراقبت میکنم از وسایلم، تمام وسایل خودم و خانواادم نو و تمیز هستن، به خوراک اهمیت میدم همیشه یخچال پره، خونم همیشه تمیزه و برق میزنه، (خیلی تاثیر داره)

خودم خیلی آشپزی میکنم، کیک، پیتزا، تنوع توی صبحانه، شب قبل وسایل ناهار فردا رو آماده میکنم، انواع ترشی و مربا، هم کدبانوی خودمو به رخ میکشم هم خیلی صرفه جویی میشه(خیلیم به آشپزی علاقه مند شدم)

از آنطرف نشتی های مالی رو گرفتم، یکیش سپردن خرید به همسرم بود که زیاد و با تنوع کم میاورد، و از هرجا که گرون بود میخرید. خودم خرید میکنم، اندازه، متنوع، و از جاهای متوسط( نه از وانتی میخرم که خراب توش زیاده، نه از مغازه سر کوچه که ۳برابر قیمت میده، یجایی پیدا کردم کیفیت عالی و قیمتای متوسط)

خلاصه خیلی خوب شده اوضاعم

الان وقتی یه جفت کفش یا یه مانتوی گرون میخرم اصلا عذاب وجدان ندارم

چون از اونطرف پس انداز دارم و میدونم با خرید چیزهای گرون برکت زندگیم زیاد میشه

تاپیک مدیریت اقتصادی و حرفای معصومه جون خیلی به دردم خورد 🤌🏻

مثلا ماهی چقدر میاد دستت چند ماه جمش میکنی؟

مثلا سه ماه ۵دستم اومد یک گذاشتم روش انگشتر یه گرمی خریدم وقتی طلا ۱۰ و ۴۰۰ بود

الانم ۴یا ۵دستم میاد تا عید دارم جمع میکنم دستبند ظریف بخرم