2777
2789
عنوان

بیا بگووو

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 101 پست
خخخ ن خب الان فردا شب تگ کن دارم چرخاش و روغن گریس میمالم خخخ نمیرم دیگ هستم ولی امشب....

🤣🤣🤣🤣🤣ینی نشد یبااار کم بیاری از حرف بخداا🤣دهنت سرویس کثافت

باشه برو منتظرش نزار جووون😂😍😍😍

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ماااچ بهت انرژی گرفتم 🥰🥰🥰🌷🌷خوش قلب 

نهه چشای خودم جیگرتره 😁

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

ارررغواااان توووله هنو بیداره

ای عزیزمممممم😍😍اذیتش نکن بزار خودش بخوابه 

خره واسه ویلچر اذیتش نکن🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

عزیزم هررر کاری کردم نمیشد ریپ بزنم ارسال نمیشد 

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

ماااچ بهت انرژی گرفتم 🥰🥰🥰🌷🌷خوش قلب نهه چشای خودم جیگرتره 😁

ای جوووننممم فداییی تو بشممم خوشگللل

اون ک صدرصد 

قشنگ مشخصه خوشگلی با اینکه ندیدمت😍🥰😘😘😘

عزیزم هررر کاری کردم نمیشد ریپ بزنم ارسال نمیشد

عب نداره گلممم سایت همیشه ریده😂😂😂فداسرت😘😘

ای جوووننممم فداییی تو بشممم خوشگلللاون ک صدرصد قشنگ مشخصه خوشگلی با اینکه ندیدمت😍🥰😘😘😘

عزیزدلمیییی 🥹🥹❤️❤️ میای تاپیکم 🤒

ن کاریش ندارم پدسگوووو

وااای ورد دهن من ب دخترمه پدرسگگگگگ بشین پدرسگگگ بخواب پدرسگگگگ دست نزن بعد جلو همه میگم مامانم‌میرینه بهم میگه پدرش نشسته بعد تو میگی پدرسگ.

بابای ممدم شنیده صدامو ب ممد گفته ماشاالا همیشه فش میخوری🤣🤣🤣ممدم گفتا کاریتون نباشه🤣

وااای ورد دهن من ب دخترمه پدرسگگگگگ بشین پدرسگگگ بخواب پدرسگگگگ دست نزن بعد جلو همه میگم مامانم‌میری ...

آفرین ب ممد ...ویلچر سواری حلالششششش امیدوارم سراشیبی بیوفته با ویلچر خخخ منم زیاد میگم طبیعی شده برا همه

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

آفرین ب ممد ...ویلچر سواری حلالششششش امیدوارم سراشیبی بیوفته با ویلچر خخخ منم زیاد میگم طبیعی شده بر ...

وااای توروحت جرخوردم بخدا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ویلچرشو شکستم🤣🤣