2789
عنوان

بیا بگووو

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 101 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من درونگرام موقعی که عصبانی میشم فقط تو خودم میریزم جالبش اینجاست خودم خودمو آروم میکنم😂

ای خدااااا چقد تو خوبیییی چرا من نمیتونم مث تو باشم چرا انقد وحشیم والا انقد وحشیم گاهی وقتا از خودم میترسم

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

اخیییی عزیزممممخدا برات نگهش داره 🥹🥹داداش داشتن خیلیی خوبه داداش من وقتی میاد میپریم بغل و بوس همی ...

مرسی مهربون😍❤️

دقیقاااا داداشا خیلی هوای خواهرشونو دارن

داشتن برادر بهترین حس دنیاست🙃❤️

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

مرسی مهربون😍❤️دقیقاااا داداشا خیلی هوای خواهرشونو دارنداشتن برادر بهترین حس دنیاست🙃❤️

اره بخداااا دقیقااا😍🥰😘

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

ای خدااااا چقد تو خوبیییی چرا من نمیتونم مث تو باشم چرا انقد وحشیم والا انقد وحشیم گاهی وقتا از خودم ...

قربونت عزیزم کی گفته تو وحشی هستی عالی هستی تو دیگه هرکسی رفتار خودشو داره 

قربونت عزیزم کی گفته تو وحشی هستی عالی هستی تو دیگه هرکسی رفتار خودشو داره

قلبونتتتت بلممم ملسییییی ک انقد مهربونی انرژی خوبی میدی ب ادم🥺🥰😘

@ملکه455_‍ بیااااا کجایی ویلچری نیستی😂😂😂

منوووو ک خودت داری میییینی از بس ماهممممم ی سایت طرفدارمه.... خدای با جنبه مهربون دلسوززززز واقعا اخلاق بد ندارم دلمم نمیخواد داشته باشم 

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

منوووو ک خودت داری میییینی از بس ماهممممم ی سایت طرفدارمه.... خدای با جنبه مهربون دلسوززززز واقعا اخ ...

جووون تو مهربوننن کی بودی ؟ اره خداییش اخلاقت ماهه 😍🥰کجایی نیستی؟

جووون تو مهربوننن کی بودی ؟ اره خداییش اخلاقت ماهه 😍🥰کجایی نیستی؟

دارم میرم ویلچر و سوارشم ،🤣🤣🤣🤣🤧🤧🤧👠👠💄💄💄🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🦽🦽

دارم میرم ویلچر و سوارشم ،🤣🤣🤣🤣🤧🤧🤧👠👠💄💄💄🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🦽🦽

ای توروحتتتتتتتت 🤣🤣🤣🤣🤣دیوس🤣🤣🤣یبار نشد تگت کنم نری سواری🤣🤣🤣

ای توروحتتتتتتتت 🤣🤣🤣🤣🤣دیوس🤣🤣🤣یبار نشد تگت کنم نری سواری🤣🤣🤣

خخخ ن خب الان فردا شب تگ کن دارم چرخاش و روغن گریس میمالم خخخ نمیرم دیگ هستم ولی امشب....