2777
2789
عنوان

بیا بگووو

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 101 پست
مهربونم،درونگرا،اروم ولی اگه با کسی صمیمی شم روی اصلیمو نشونش میدم که اصلا اروم نیست و خیلی شیطونه😂 ...

وااای یکم مث منی 

وای بیچاره داداشت😂

داداش من با اینکه ۳۳ سالمه هنوزم لپامو میکشه دلم نمیاد بتوپم بهش 😂میگه پول میدم فقط لپاتو بده بهم😂

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خجالتی و کم حرفمبا داداشام خیلی راحتم و وقتایی که عصبانی میشم یا استرس دارم سر اونا خالی میکنم😆

وااای بیچاره داداشاااا🤣چرا من برعکسمم پس باهاش مهربونم 😂

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

وااای یکم مث منی وای بیچاره داداشت😂داداش من با اینکه ۳۳ سالمه هنوزم لپامو میکشه دلم نمیاد بتوپم بهش ...

چقدرررر خوب😍

الهی خداحفظش کنه😂😍

نه من همیشه بعد اینکه ناراحتیامو سرداداشم خالی میکنم خودم میرم منت کشی🥲😂

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

منم کپ خودتم 

راستی چقد حس خوب میدی بهم 

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

چقدرررر خوب😍الهی خداحفظش کنه😂😍نه من همیشه بعد اینکه ناراحتیامو سرداداشم خالی میکنم خودم میرم منت ...

اخیییی عزیزمممم

خدا برات نگهش داره 🥹🥹

داداش داشتن خیلیی خوبه داداش من وقتی میاد میپریم بغل و بوس همیشه خوشحالم ک خواهر ندارم 😂

منم کپ خودتم راستی چقد حس خوب میدی بهم

ای جوووونممم دل ب دل راه داره بخدا منم توی تاپیکا میبینمت خیلی خوشم میاد ازت شخصیتت کاریزماتیکه😌😍🥰😘بیا ببوسمتتت😘😘😘راستی عشقم پروف خودتی؟؟