2777
2789
عنوان

کور کردن ذوق

103 بازدید | 13 پست

بچه ها من مامانم همیشه میزنه تو ذوقم 

چند وقت پیش خودم رفته بودم بیرون یه لباس برای خودم خریده بودم بعد خیلیییی دوستش داشتم این چند روز گذاشته بودمش جلو چشمم هی نگاش میکردم شوق میکردم بعد مامانم اومد دیدش دست زد به پارچه اش قیافش کج و کوله کرد که این جنس پارچه اش خوب نیست از اون موقع از لباسه بدم میاد مچاله اش کردم انداختمش ته کمد با اینکه میدونم الکی میگه میدونم جنس پارچه اش خوبه میخواد بزنه تو ذوق من فقط

دیشب رفتم از رستوران غذا گرفتم دید نمیتونه ایرادی بگیره گفت برنجش چرا کمه.....ظرف هم ن ظرفی بود که همه ی رستورانا میدن یه پرس برنج کامل

الکی یه حرفی زد که غذا رو بهم زهر کنه نتونستم کامل غذامو بخورم حتی

خیلی اذیت میشم خیلی یکی دو تا نیست هر روز همینه

با شما مخالفم.

سلام میشه کمکم کنی 

من چند وقتی هست تاپیک های سوژه و فان میزنم برای خنده 

امروز نینی یار گفت ممکنه برات دردسر بشه و ازت شکایت کنه این دکتر 

میشه تاپیک آخرمو گزارش بزنی 

گزارش زدی لایک کن تا برات آیت الکرسی و حمد بخونم 🥲😭❤️(تاپیکی که راجب دکتر کامبیز هست)، 

د

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از نوع مداد منم ایراد میگیره

ی کفش گرفتم گف چقد زشته وای و اینا اولش برام مهم بود،مثلا الان وقتی موهامو ی مدلی می زنم میگه چقد زشت شدی نزن یا هرچی کلننن سر همه چی حتی رنگ رژ لب و نوع خط چشم،منم میگم خودم خوشم می یاد چیکارم داری؟غر می زنه ها ولی برام مهم نیس

•نخ‌کش شد هر آنچه در خیالم بافتم🪡•️ 

تو که خیلی حساسیولی درکتم میکنم واقعا رفتاراش رو مخهه

نه واقعا من از بچگی تحت تاثیر این رفتارام

خسته شدم واقعا از بچگی انقدر اینا رو بهم گفته اعتماد به نفس ندارم همش میگه تو بی عرضه ای انگار نامادریه 

با شما مخالفم.

تو بچگی ای جایی هرکار کرده خرابش کردن الان سر یکی دیگه میخاد خالی بکنه از بچه خودش ادم مظلوم تر گیر نمیاره هرکار بکنه مجبوره سرشو بندازه پایین سر همین عقدشو خالی میکنه 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

باید سعی کنی خودتو با این شرایط وفق بدی چون بالاخره این اخلاق مادرت بعد این همه سال تغییری نمیکنه بی ...

حیلی سخته الان دو مورد کوچیک رو گفتم ۱۰۰۰۱ مورده

خیلی به خاطرش خواستم دست به خودکشی بزنم از زندگی سیر شدم

با شما مخالفم.

حیلی سخته الان دو مورد کوچیک رو گفتم ۱۰۰۰۱ موردهخیلی به خاطرش خواستم دست به خودکشی بزنم از زندگی سیر ...

میدونم واقعا چون منم بودم توی این شرایط ولی واقعا کاری به جز تحمل نمیشه کرد اوایل خیلی اذیت میشدم بعد ها گفتم بزار بگن مگه با گفتن اونا ماهیت اون چیز خراب میشه؟

وای چقدر سختخواهر برادر نداری؟ بابات طرفدار تو نیست؟ به مادرت اصلا محل نذار خیلی روانیه

نه تک فرزندم

بابام هم از دست کاراش مریض شده هزار برابر من به بابام غر میزنه

از اونم کلی ایراد میگیره

میخواد من رو هم مثل بابا مریض کنه

با شما مخالفم.

نه تک فرزندمبابام هم از دست کاراش مریض شده هزار برابر من به بابام غر میزنهاز اونم کلی ایراد میگیرهمی ...

تو و بابا علیه این زن روانی تیم بشید و سگ محلش کنید 

نذارید حالتون رو خراب کنه 

واقعا دلم سوخت