2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول باید عمیقا اعتقاد داشته باشی بعد انجام بدی وگرنه اصلا عمل نمیکنه که

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

نذر نمک خیلی شنیدم اما همش تو ذهنمه نمک که ارزشی نداره اخه

ولی میگیره اکثرا

زیاد دیدم

حس ششم فقط یه حسه دوست عزیزم؛اصلااا رو حساب جوابِ کسی تصمیمِ خاصی نگیریاااا🙏🏻کاربری دست چندنفره✌🏻لطف بزرگی می کنید اگر برای یه حاجت بزرگم دعا کنید🌱

مشکلی نیست، نذر به تو اعتقاد داره. پس فردا شهادت خانم‌حضرت زهرا س هست به حرکتی بزن. ببر امامزاده ای ، شهید گمنامی جایی

هر چقدر که در توان ات هست، مثلا چند تا لقمه نون و پنیر، از این بسته شکلات ها، چند بسته نمک،

من اعتقادی به این نذر های میدن به در همسایه ندارم فک میکنم نذری باید به کسی نداره بده 

یه بار مشکلی داشتم نذر کردم مقدار پولی به یه نفری دیدم وضع خوبی نداره بدم اتفاق افتاد