2777
2789
عنوان

قلب یخی بالاخره آب شد

74 بازدید | 13 پست

دختری که تصمیم داشت حالا حالاها حتی یک خواستگار رو ملاقات نکنه و حتی بسنجه و براش فرقی نداشت طرف چه موقعیتی داره یا نداره دختری که تو برنامه هاش چیزی به اسم ازدواج نبود تصمیم گرفت پا روی خط قرمز هاش بذاره و به مادر و خواهرش بگه میخوام برم سر قرار شاید اون نبود که تصمیم می گرفت دختری که حتی جواب پیام های درسی پسرا رو هم نمیداد رفت سر قرار شاید اولش براش هیجان بود یک تجربه بود فقط ولی یک ساعت بعد دیگه اون آدم نبود که بیرون اومد الانم به فاصله یک هفته از روزی که محکم به مادرش گفته بود دیگه اسم ازدواج پیش من لطفا نیارید بعداینکه خانواده ش هم اون پسرو دیدن و پسندیدن داره میره برای شناخت بیشتر البته که سوالات اساسی رو پرسیده نمیدونم نمیدونم نمیدونم چطور یک قلب در یک لحظه اینطور دگرگون شد راستش دیگه خودم رو نمیشناسم 

میخوام سلام کنم به دختری که قول داده دوست و رفیق و همسر و همدم و همه چیز یک مرد بشه سلام به تو که تازه متولد شدی و هنوز خودت رو نتونستی توی آینه بشناسی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مث خودم زیادی رمانتیکی بزار قلب منم اب شه همینکارو می کنم

نه من خیلی خشکم باورت میشه تاحالا کسی اشکمو ندیده عشق برام یک شوخی خنده دار بود ولی باید تجربه کنی که بفهمی چی میگم از تغییر

اون دختر فقط یکم جوگیر بوده و الانم هنوز جوگیره

شاید درست میگی ولی قبلا جو نبود ۲۰ سال همینطوری بوده بدون تغییر 

شاید الان جو باشه پس میخواد طولش بده تا هیجان کنار بره واقعیت دیده بشه