2777
2789
عنوان

برگشتن به زندگی

96 بازدید | 6 پست

میشه هرکی این تاپیکو میخونه از ته دلش برام دعا کنه؟:)
من امسال کنکور تجربی دارمو خونوادم خیلی برام زحمت کشیدن ولی من احمق همش به فکر بچه بازیای حودم بودم و درس نخوندم و تایممو از دست دادم ولی الان میخوام با همه وجودم تلاش کنم میشه برام دعا کنید شرمنده چشمای پدر و مادرم نشم و امسال ارزوشونو براورده کنم؟:)  
خواهش میکنم برام دعا کنید دیگه بیشتر از این تحمل درد و عذاب کشیدنو ندارم و واقعا زندگیم سیاه میشه... خدا منو فراموش کرده چون باهاش بدقولی ردم و منو دیگه نمیبینه...
خواهش میکنم تویی که این متنو میخونی منو یادت نره:)

ان شاءالله خانواده موفقیتت رو ببینن.. آمین 🌹

خودت هم دعا کن عزیزم خدا حرفاتو میشنوه

نگو خدا منو فراموش کرده 

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@mf128

سلام ببخشید تگتون کردم چون حس کردم درخواست دوستیمو قبول نمیکنید خواستم اینجا ازتون بپرسم میشه مشاورتون رو به من معرفی کنید؟ اخه تازه میخوام شروع کنم و برای مشاور خوب پپیدا کردن وقت ندارم:)

@mf128‍ سلام ببخشید تگتون کردم چون حس کردم درخواست دوستیمو قبول نمیکنید خواستم اینجا ازتون بپرسم میش ...

سلام عزیزم درخواستتو قبول کردم 

فقط 31 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40