میشه هرکی این تاپیکو میخونه از ته دلش برام دعا کنه؟:) من امسال کنکور تجربی دارمو خونوادم خیلی برام زحمت کشیدن ولی من احمق همش به فکر بچه بازیای حودم بودم و درس نخوندم و تایممو از دست دادم ولی الان میخوام با همه وجودم تلاش کنم میشه برام دعا کنید شرمنده چشمای پدر و مادرم نشم و امسال ارزوشونو براورده کنم؟:) خواهش میکنم برام دعا کنید دیگه بیشتر از این تحمل درد و عذاب کشیدنو ندارم و واقعا زندگیم سیاه میشه... خدا منو فراموش کرده چون باهاش بدقولی ردم و منو دیگه نمیبینه... خواهش میکنم تویی که این متنو میخونی منو یادت نره:)
یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾.اگر گرفتاری داری، برای مؤمنهایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا میکنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|
سلام ببخشید تگتون کردم چون حس کردم درخواست دوستیمو قبول نمیکنید خواستم اینجا ازتون بپرسم میشه مشاورتون رو به من معرفی کنید؟ اخه تازه میخوام شروع کنم و برای مشاور خوب پپیدا کردن وقت ندارم:)