2777
2789

البته سوالم فقط از اونایی هست که با تک فرزندی موافقن و دلیلشونو می‌خوام بدونم، من خودم یدونه بچه دارم فعلا سه سالشه دختره و خودمو شوهرم قصد آوردن بچه نداریم دیگه هرچند اطرافیان همش میگن باید پسر بیاری که داداش داشته باشه و و....

اما من خوشم نمیاد و اگه هم یه روزی مجبور بشم بیارم ب این دلیله که بچم بی کسو کار نباشه هرچند من به این حرفا اعتقاد ندارم تو این زمونه هیچکی به فکر خواهر و برادر نیست همه به فکر خودشونن 

و اینکه من حوصله بچه آوردن ندارم دیگه و فکر میکنم همین یدونه رو هم ظلم کردم بهش وارد دنیاش کردم چون این دنیا هیچ خوبی نداره

لطفاً مخالفا نیاید جنجال راه بندازید فقط موافقا بیاین 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا مخالف فرزند آوری هستم

دمت گرم 

بچه واقعا شیرین و دوست داشتنیه من عاشق دخترمم اما بنظرم بچه نیاریم بهتره 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

منم ی پسر سه ساله دارم و دیگه ام بچه نمیارم تمااام

آفرین بهترین کارو میکنی

حال و حوصله شما خیلی مهمه .

چون خیلی ها شرایط اقتصادی سنی و همه چیز اوکی هست اما نمیخوان .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

به نظرم مخالفین باید بیان نظر بدن تا ببینیم تو مغزشون چی میگذره وگرنه با این تورم و اقتصاد و محیط زی ...

بخدا هنوزم خیلیا هستن که مخالفن و توی کله شونم معلوم نیست چیه فقط به فکر گسترش امپراتوری شون هستن

من با شما موافقم چون به نظرم استدلال اطرافیان شما کاملا غلطه.

اینکه میگن دخترت داداش داشته باشه از فرهنگ پسر پرستی میاد! احتمالا روشون نمیشه مستقیم بگن پسر نداری یعنی اجاقت کوره!!

هیچ تضمینی نیست بچه‌ها بعدا رفتارشون با هم چطوره. آره خواهر برادر میتونن همدم و حامی هم باشن ولی ببینید چند درصد از اونهایی که اینو به زبون میارن واقعا همدم و حامی خواهر و برادر خودشونن؟؟؟

بعد هم اینکه مگه بچه اسباب بازیه که میگن برای یکی دیگه بیاریش؟ این یعنی بچه رو برای خودش نخوای صرفا برای اینکه بچه‌ بررگتر تنها نباشه!!

در نهایت تصمیم نهایی با شما و همسرتونه

خودتون باید ببینید از هر نظر توانایی فرزند دوم رو دارید یا نه (مالی، روانی، زمانی و…)

بی کسو کاره ینی چی 

این همه آدمخاهر برادر دارن ولی هر کدوم رفتن سراغ زندگی خودشون مخصوصن آقایون کلن خارو فراموش میکنن شاید سالی ی بارمهمونی 

منمخاهر برادر دارم ..نمیگم بدن ..ولی خوب همش باید غصه اینارو بخورم از زندگیم لذت نبرم

خیلی تو نداری بزرگ شدیم ...دیگع تجربه شد واسم

پسرم تک باشه ۱۶ سالشه تااونجا ک در توانمه نمیزارم سختی بکشه ..سرمایه جم میکنم ..چون پول حرف اولو میزنه.

خاهر برادر ی روز  دوروز تحملت کنن ما بقیش خودت باید باشی

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲