2777
2789
عنوان

اونایی که با تک فرزندی موافقید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 18 پست

عزیزم من خودم یه پسر ۱۳ ساله دارم و هر چقدر هم اطرافیان گفتن نظرم تغییر نکرد به نظ رم الان کسی که مهاجرت میکنه میره یه کشور دیگه مگه اونجا خواهر وبرادر داره 

اخه این چه حرفیه میزنن 

اصلا سیستم زندگی تک فرزندی و چند فرزندی کاملا متفاوته  خودتو درگیر بچه نکن  من خواهرم دوتا بچه داره واقعا هیچی از زندگی نفهمید همش در حال بچه داری بود واقعا سخته

بی کسو کاره ینی چی این همه آدمخاهر برادر دارن ولی هر کدوم رفتن سراغ زندگی خودشون مخصوصن آقایون کلن خ ...

همه حرفات حقه

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من خودم یه پسر ۱۳ ساله دارم و هر چقدر هم اطرافیان گفتن نظرم تغییر نکرد به نظ رم الان کسی که مه ...

والا منم اصلا میلی به آوردن بچه ندارم دیگه

مثلا چه سودی به حالم داره

همه میگن دخترت تنهاس همبازی نداره 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

والا منم اصلا میلی به آوردن بچه ندارم دیگهمثلا چه سودی به حالم دارههمه میگن دخترت تنهاس همبازی نداره

نه عزیزم اصلا به حرفشون گوش نکن قرار نیست که همه مثل هم فکر کنن شما تشخیص دادی که یه دونه بچه داشته باشی اخه به کسی چه ربطی داره واقعا