2777
2789

😐🤦🏻‍♀️

لایک کردنم یعنی موافقم، منم همینطور، ممنونم ازت، خوشحالم برات مفید بود، موفق باشی، دیدم پیامتو ولی مایل به ادامه صحبت نیستم یا ادامه ای نداشت. هر بار که یه تاپیک میبینم با موضوع قد کوتاه، رنگ پوست، تیرگی بدن، ترک پوستی، مقایسه؛ واقعا توانایی اینو دارم گریه کنم ولی یه نفس عمیق میکشم و میگم ببین تو نمیتونی با حرفات افکار همه ادمارو تغییر بدی نهایتا میتونی امیدوار باشی که اون فرد یه روز دیدش رو عوض کنه و اینقدر به خودش سخت نگیره چون زندگی جالب تر از ایناست. اینجا رو دوست دارم چون انگار درحالی که خونه خودم اتیش گرفته همچنان میتونم کمک کنم یکی رژگونه بهتری انتخاب کنه :) وقتی زمان میذارم و طومار راهکار و تجربه میگم انتظار خاصی ندارم ولی کاش حداقل اون لعنتی و لایک کنی بدونم واسه خودم ننوشتم:/ لطفا به همدیگه نگیم خوشبحالت یه جوری منفیه که میگم کاش نداشتمش اصلا. تراپی برو، تراپی نجات دهنده ست.راز رابطه موفق؟ دوتا ادم بالغ که یاد گرفتن توی هر شرایطی باهم حرف بزنن و ناراحتی ها و خواسته هاشونو بگن، همین. اسم کاربری ها اصلا یادم نمیمونه در نتیجه ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم و یه جا دیگه همو بوجی موجی کنیم مودی نیستم فقط بخاطر حرفات بوده :)

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم قسمتتت فقط قسمت 

ناراحت نباش عزیزم خدا خودش همه چیو خوب میدونه 

دوس دختر مجردی شوهرم بینهایت زیبا بود یعنی فوق زیباااا 

ولی شوهرم اونو ول کن اومد سراغ من 

من چهرم زشت نیس انچنان معمولیم ولی به زیبایی اون نمیرسم 

♡

یعنی با عمل زیبایی  لباس شیک  آراستگی   آرایش  رنگ کردن مو خوشگل نمیشی؟

مگه خوشگلا چطور خوشگلن؟

بعضیا خدادادی خوشگلن اما بعضیا با رسیدگی بیشتر خوشگل میشن اگه باورت نمیشه  برو عکسای هنرمندا رو ببین بدون آرایش اصلا خوشگل نیستن مثل نجوا کرم  مایا دیاب و...   

خدایا منو به آرزوهام برسون منم دوس دارم ازدواج کنم و مامان بشم برام دعا کنید🙏🙏💜💜😔😔

عزیزم قسمتتت فقط قسمت ناراحت نباش عزیزم خدا خودش همه چیو خوب میدونه دوس دختر مجردی شوهرم بینهایت زیب ...

عزیزم چند مدت باهاش بود همسرت

چی شد ولش کرد؟

داستان مشابهش تقریبا برام داره پیش میاد

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
عزیزم چند مدت باهاش بود همسرتچی شد ولش کرد؟داستان مشابهش تقریبا برام داره پیش میاد

تقریبا ۵ سال باهاش بود 

یکم شل بود دختره یعنی به هر پسر پولداری پا میداد البته شوهرم اینا رو میگه من نمیدونم 

میگم که قسمت خیلی مهمه 

روز عقد به شوهرم زنگ میزد ناله و شیون میکرد که عقد رو کنسل کنه 

خیلی چیزا از سرم گذشته

ماجرای شما چیه؟

♡
تقریبا ۵ سال باهاش بود یکم شل بود دختره یعنی به هر پسر پولداری پا میداد البته شوهرم اینا رو میگه من ...

طرف منم دقیقا ۵ ساله با دختریه

اما متاسفانه متوجه شدم بهم حس داره...و بدتر خودش کاری کرد منم بهش حس پیدا کنم...

میگن قصدشون جدیه اما رفتاراش رو من که دیدم بعید میدونم قصدش جدی باشه

قشنگ فهمیدم  رابطش مانعش شده بیاد سمتم ...منم بیاد با وجود رابطه قبولش نمیکنمااا

اما حالم خیلی بده خیلی بد....

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
طرف منم دقیقا ۵ ساله با دختریهاما متاسفانه متوجه شدم بهم حس داره...و بدتر خودش کاری کرد منم بهش حس پ ...

چقد شرایط سختیه 

قبول نکن حتی اگه بیاد خاستگاری 

احتمالش هس بیان 

شوهر من میگفت عاشق نجابتم شده چون ما سنتی ازدواج کردیم 

من حتی میدونم که رابطه هم داشتن باشن 

گه گاه پیام میدن بهم البته نه عاشقانه 

اگر بیان خاستگاری و قبول کنی همیشه احساس شک و تردید بهش رو داری 

تو این جامعه هیچ پسری نیس که گذشتش پاک پاک باشه ولی اینکه تو گذشته شو میدونی برات میشه عذاب 

انشالله ادم جدیدی تو مسیر زندگیت اشنا بشی و بهترین زندگی بسازی 

♡
چقد شرایط سختیه قبول نکن حتی اگه بیاد خاستگاری احتمالش هس بیان شوهر من میگفت عاشق نجابتم شده چون ما ...

کاملا میفهمم چی میگی عزیززززم

اما حسم درگیرش شده...نمیدونم چرا اینجوری شدم

اینم بگم ..مثلا تلاش نمیکنه بیاد منو فالو کنه و اینا

بدتر هم اینه پسر دایی و پسر خالم اینا...همه باهاش رفیقن و میدونن دوست دختر دارع...بیاد جلو بیاد به اونام باید جواب پس بده

اما امان از وقتی میبینمش..رفتاراش جوریه شکی برام نذاشتع حسی هست این وسط...مامانمم فهمیده بود حتی بهم گفت این پسر وقتی تو رو میبینه یه حالی میشه....

من کلا درگیرش نبودم...خودش جوری توجه میداد بهم که الان حسم درگیره

نه بعید میدونم خواستگاری بیاد و این حرفا

میگن قصدش با دختره جدیه

هر چند من واقعا هنگم چطور یه پسر قصدش جدیه میاد اینجوری به دختر دیگه ای نخ و چراغ سبز میده اخه

عزیزم شما داستان اشناییتون چطور بود؟

از رفتارش چیزی فهمیدی که علاقه منده بهت قبل اینکه جلو بیاد؟

کاملا میفهمم چی میگی عزیززززماما حسم درگیرش شده...نمیدونم چرا اینجوری شدماینم بگم ..مثلا تلاش نمیکنه ...

ما همسایه خواهرش بودیم باهم رفت امد نداشتیم یکی دو بار با فاصله از هم رد شده بودیم من محل نمیدادم بهش چون فک میکردم به پول ش مینازه و ژست میگیره 

ولی اون یه مدت منو پیگیری میکرده از اینور و اونور و بعد ها فهمیدم نذر و نیاز هم گفته بود 

با اون دختره هم خانوادگی رفت امد داشتن شمال میرفتن و اینا دختره از اون پلنگاس 

اومدن خاستگاری و خانوادم مجبورم کردن باهاش ازدواج کنم ۱۷ /۱۸ سالم بود سه روز لب به هیچی نزدم به خودم اومدم دیدم تو محضرم 

مهرش کم کم به دلم افتاد 

یه سال نامزد بودیم ۶ ماه بعد عروسی مون چت هاشو دیدم دیواانه شدم یعنی 

الانم هر روز شک و ترید مثل خوره افتاده به جونم 

حس من به ماجرای شما اینه که پسره دیر یا زود با دختره ازدواج میکنه از شما هم خوشش اومده یا شاید هول هیز تشریف داره شاید که نه حتمااا 

سعی کن فراموشش کنی زمان همه چیو حل میکنه 

♡
کاملا میفهمم چی میگی عزیززززماما حسم درگیرش شده...نمیدونم چرا اینجوری شدماینم بگم ..مثلا تلاش نمیکنه ...

چون رفت امد نداشتیم قبل خاستگاری نمیدونستم حسش بهم چیه 

اوایل نامزدی از این ور اونور شنیدم اعتصاب غذا هم کرده بوده بخاطرم 

جالب اینجاس که همزمان وقتی با اون دختره هم بود دوس دختر داشته 

♡
ما همسایه خواهرش بودیم باهم رفت امد نداشتیم یکی دو بار با فاصله از هم رد شده بودیم من محل نمیدادم به ...

چقدر سخت...و جالبیش اینه این پسره هم همسایه خونه پدر بزرگمن😂

اردیبهشت امسال بود با مامانم اتفاقی از کنارش رد شدیم تو کوچه من اصلا تو باغ نبودم اما گویا منو دیده بود خشکش زده بود و حتی اینقدر رفته بود هپروت جواب سلام مامانمو نداد...اینو مامانم میگفت

بعد اون رفتارای عجیبش شروع شد...منو میدید هی بیرون می ایستاد...پدربزرگم مریض شد گفته بود به مامانش که نری عیادتش تا من هم برگردم اخر هفته...چون سر کاره طول هفته با خونوادش نیست...اینو مامانش گفت...حین عیادت باهاش چشم تو چشم شدم رفت هپرووت جوری که صدای خالمو که باهاش حرف زدو نشنید اول....خلاصه عزیزم ۶ ماهه این داستانو دارم باهاش این بین پدربزرگم متاسفانه بیماری سرطان گرفت و من مجبور بودم خیلی رفتو امد کنم و خیلی برخورد داشتیم...حتی اینقدر پررو بود ختم پدربزرگم بازم با مامانش اومد...

اما جلو نمیاد..فقط سیگنال میده...من میدونم به خاطر رابطه ۵ سالشه...اما اینکه چی تو سرشه رو نمیدونم

پس به نظر شما با اون دختر ازدواج میکنه؟☹️🥲

پس چرا اینجوری میکنه با من اخه

چون رفت امد نداشتیم قبل خاستگاری نمیدونستم حسش بهم چیه اوایل نامزدی از این ور اونور شنیدم اعتصاب غذا ...

یعنی چی همزمان با اون دختره دوست دختر داشته عزیزم؟

میدونم خودخواهم ولی کاش قضیه منم مثل شما میشد...🥲

من متاسفانه حس پیدا کردم...همشم تقصیر خود نامردشه