2777
2789
عنوان

دیشب چیز خیلی

282 بازدید | 41 پست

اطراف شهرمون ی جاده حس ک میگن #‍ جن داره و واقعا دیدن خیلیا ... ما حتی میریم روستایی ک از اون جاده میگذره نمیزارن شب برگردیم خونمون میگن جاده خطرناکه حتی اگ چن ماشین باشیم .... دیشب منو شوهرم از اونجا رد میشدم بعد ی  چیز سفید  ک شبیه  ی  خط  همچیین چیزی سر راهمون بود و کل حاده رو دربر گرفته بود و  نور داشت خیلی ؛شبیه بخار ی همچین چیزی میموند ولی بخار نبود  اینک میگم شبیه خط و هاله ای از نور بود اینجوری نبود ک رو زمین باشه ؛معلق بود و من ی لحظه فک کردم ی مانع چیزی هس وسط جاده  یا چراغ ماشین ب شوهرم گفتم اروم الان تصادف میکنیم بعد اونم گف چیزی ک من میبنیمو توعم میبنی گفتم اره مگ چراغ نیس دقت ک کردم دیدم نه .... ازش ک رد شدیم هردو شوکه شده بودیم ک این چی بود دیدیم دور ک زدیم دیگ نبودش😬😬😬😬😥

و واقعا از دیشب خیلییییییییی میترسم  ی چیز خیلی عحیب قریب و ترسناککک

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

غریب نه قریب

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...وقت گذروندن با دی ان ای...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولا پشمانم سیخ شد با توصیفاتت

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...وقت گذروندن با دی ان ای...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

غریب نه قریب

عزیز کیبوردم رو تایپ خودکار برا همین بوده مدونم🧡

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

وهههههاااای😱😱

اره بخدا خیلی میترسم از دیشب تنها نمیمونم خونه دیگ

نترس جن که ترس ندارههمه جا هستند منتهی از دید ما مخفی ان

وا چرا ترس نداره 

خب من اون لحظه واقعا دیدمش با چشمای خودم منی ک باور نداشتم ب این چیزا

ولا پشمانم سیخ شد با توصیفاتت

خیلیی ترسناک بود   بخدا  اصلا تنها نیمونم خونه دیشب همش فک میکردم یکی بالا سرم انقد  میترسیدم 

وا چرا ترس نداره خب من اون لحظه واقعا دیدمش با چشمای خودم منی ک باور نداشتم ب این چیزا

نداره دیگه 

اینجور مواقع یک سوره کوچیک که حفظی رو بلند بخون 

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺
نداره دیگه اینجور مواقع یک سوره کوچیک که حفظی رو بلند بخون

کلی صلوات و قران زدم همش عقبو نگاه میکردم میگفتم نکنه ی وقت پشت ماشین ظاهر بشه😱😬

خیلی هیحان انگیزه😂😃

کجاش هیجان انگیزه مومنننن 

خیلی بدههه واقعاا ... جالب اینجاس برا اینک از ترسم کمتر بشه مامانم میگ توهم زدی 😐

کلی صلوات و قران زدم همش عقبو نگاه میکردم میگفتم نکنه ی وقت پشت ماشین ظاهر بشه😱😬

نه دیگه خاطرت جمع وقتی قرآن بخونی جرات نمیکنه دیگه خودشو بهت نشون بده چه برسه ب اینکه بیاد جلو 

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺

اوووییی 😵😵😵😵جای من خالی .

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏