2777
2789
عنوان

دیشب چیز خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 41 پست
اره ماعم واقعا دیدیم ولی چون میترسم خونوادهم اینجور میگن چون اول ک گفتم باور کردن ولی صبح اینجوری گف ...

حالا یه چیز دیگه 

خالم اینا یه محلی زندگی میکنن که همه میدونن سنگینه یعنی جن داره 

خالم بدجور با ایمان هس و اعتقاد داره ولی تو خونه لختی میگرده همیشه 

میگه یه روز خابیده بودم دیدم یکی رون مو چنگ میگیره محکم 

میگه جیزی ندیدم فقط فشار وارد میشد فشار دست 

بعد بلند شده بود و فرار کرده بود 

بار ها شده میگه وقتی پشتم به پذیرایی انگار یه چیز از اینطرف به اونطرف میره 

ولی عادت کردن انگار

♡
قربونت قشنگم یا خدااااااااااااا کاهل نماز یعنی چی ! پ چجوری باید این جنای مسلمون دورشن ازت😬😬😬

خدا نکنه دختر 

یعنی کسی که نمازشو یه خط در میون میخونه .اون گفت نمازشو کامل بخونه دیگه نمیام و واقعا هم نیومدن البته بگم بیان هم کاری بهم ندارن .اذیت نمیکنن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا یه چیز دیگه خالم اینا یه محلی زندگی میکنن که همه میدونن سنگینه یعنی جن داره خالم بدجور با ایمان ...

وای خدایااااااا چجوری مونده اونجا 

حالا خاله من ی جن تو خونشون داشتن کاری ب کار کسی نداشت بعد مییگف  ک کمکمم میکنه خالم اینا ی مدت از شهرشون رفتن ی جا دیگ بعد گف این جن خیلی ناراحت شده بود یکی از فامیل رفته بود شب خونه خالم بمونه ک  وقت دزد نره گف بهش گفته منو نبردن با خودشون دلگیرم ازشون و اینا بعد گفته بود ب این فامیلمون از خونه اینا برو بیرون اینم ترسیده بود گف اول قک کردم توهمه بعد نخیر چنتا چیز پرت کرده سمتم دیگ فرار کرده بود😬😬😂  این جن چون قهر کرده بود ی مدت خونه همسایه خالم اینا بود گف همسایشون دراز کشیده بود  گفته بود پاتو بردار از روممم ... گفته بود قهر کردم باهاشون منو تنها گذاشتن و اینا  خالمم اهمیت  نداده از دلش درنیاورد رفت حالا ....

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

خدا نکنه دختر یعنی کسی که نمازشو یه خط در میون میخونه .اون گفت نمازشو کامل بخونه دیگه نمیام و واقعا ...

عزیزمی 

یا خدااا خوبه ک کاری بهت ندارن گل بازم شکر

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

عزیزمی یا خدااا خوبه ک کاری بهت ندارن گل بازم شکر

آره خداروشکر ♥️♥️

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

این قسمت جن احساساتی😂😂 یذره غیر قابل باور بود

اره😂😂 ن بخدااا  اصلا همه دیده بودنش وجودشو تایید کردن مامانبزرگم میگف فرشته بوده این چون اذیت نکرده و کمکت کرده یبار غذا درست کن سهیمه اش بزار کنار  شاید برگشت😬😬