2777
2789
عنوان

دم دانش آموز های دختر شهر ری گرم

181 بازدید | 14 پست

یک مدیر می‌تونه خیلی بهتر رفتار کنه تا اینکه بره یقه ی بچه ها رو بگیر و بگه زانو بزنید. و وسایل عاشون رو بریزه بیرون برگرده گوشی آوردن که آوردن می‌تونستی گوشیشون رو بگیری و محترمانه رفتار کنی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از جریان بی خبرم

ولی گوشی بردن به مدرسه غیر قانونیه خب، چه کاریه ببرن که محترمانه بخوان ازشون بگیرن

هرچند ما هم اوووووووو،۲۰ سال پیش واکمن بردیم مدرسه،چجوری از انتظامات ردش کرده بودن الله و اعلم😂

چی شده؟

هیچی مدیر رفتار بدی داشته یقه دانش آموز ها رو می‌گرفته می‌گفته زانو بزنید و وسایلشون رو می‌ریخته بیرون چون چند نفر موبایل آورده بودن بچه های مدرسه هم گفتن مدیر بی لیاقت نمی‌خوایم نمی‌خوایم 

رفتارشون بد بوده و با دانش آموز ها درگیر شدن و باعث شده چند نفر بزن بیمارستان

عزیزم دلیلش رو می‌دونی بابت چی بوده ؟! 

نمیشه هیچکدوم رو قضاوت کرد 

مدیر مدرسه هم مرض نداره الکی گیر بده

لطفا اگر میشه یه صلوات به نیت دلم بفرست ممنون🤍جایی نظر دادم هشدار بدین برم درس بخونم 😊

دلیلیش آوردن گوشی بوده اما رفتار مدیر خیلی زشت بودهذ

فقط همین ؟! 

میگم که نمیشه نه بچه هارو قضاوت کرد نه مدیر رو چون اونجا حضور نداشتیم 

لطفا اگر میشه یه صلوات به نیت دلم بفرست ممنون🤍جایی نظر دادم هشدار بدین برم درس بخونم 😊