2777
2789
عنوان

باردارم همش عذاب وجدان دارم

291 بازدید | 19 پست

الان ۶ ماهمه.

همش حس میکنم تغذیم کمه یا واسه بچه کم می‌زارم .

تقریبا هر روز میوه میخورم یدونه پرتقال یا سیب و موز  ولی سبزیجات نه .

از مغذیجات هم پسته و گردو میخورم بعضی وقتا 

گوشت نمیتونم بخورم 

چیزای شیرین مثل کلوچه روزی یدونه شاید بخورم .

غذام هم فکر میکنم چون گوشت زیاد نمی‌خورم زیاد با کیفیت نباشه .

وقتی باردار شدم ۷۷کیلو بودم الان هم همین وزن هستم .

مثلا وقتی می‌خوابم ۱۱ساعت میشه خوابم میترسم بچه گرسنش بشه اون موقع .

از اول بارداری تنها بودم و خودم واسه خودم غذا درست میکنم ،اوایل اصلا غذای خودم بهم نمی‌چسبید 

الان هم حس غذا درست کردن ندارم 

کلا تو روز به وعده غذا میخورم و بقیش چرت و پرته

چی کار کنم همش میگم بچه ای که از من به دنیا میاد چی میشه آخه 

🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال هورمون هاست ادم اینجوری میشه سعی کن ازین فکرا نکنی بیهوده اس

کاش به خاطر همین چیزا باشه .همش حس میکنم دارم کوتاهی میکنم در حقش

🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸

خوش به حالت تغییر نکردی من حالم بده ویار دارم چیز زیادی نمی‌خورم ولی تو دو ماه 4کیلو صافه کردم منم مثل تو اصلا غذا خودم بهم مزه نمی‌ده نگران نباش قرص ویتامین اینا میخوری به بچه میرسه 

ولی شده بزور هم یکم بخور 

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

مادر شدن همینه دیگه همیشه استرس و عذاب وجدان داری..منکه در خودم نمیبینم یروز مادر بشم😶

منم نمیدیدم .الان هم نمی‌بینم و همش میگم نکنه از پسش بر نیام چون زیاد سرم تو گوشیه و یکم تنبل هستم ،کارای خونه برام سنگین میاد 

میگم یه بچه هم اضافه بشه ببین چی میشه

کاش به خاطر همین چیزا باشه .همش حس میکنم دارم کوتاهی میکنم در حقش

تو داری در حق خودت ظلم می کنی 

وگرنه سیستم بدنمون جوریه که از گوشت و استخونت می کشه بیرون ولی بچه ت سوءتغذیه ای نمیشه

ولی تو داغون میشی بعدا

پوکی و ریزش شدید مو و بدن دردا میان سراغت...برای خودت بخور وگرنه جنین کمبود نمی گیره

خوش به حالت تغییر نکردی من حالم بده ویار دارم چیز زیادی نمی‌خورم ولی تو دو ماه 4کیلو صافه کردم منم م ...

بدن با بدن فرق می‌کنه .

دکتر به من گفت نباید زیاد وزن اضافه کنی تا آخر ۷کیلو نه بیشتر.

ویتامین می‌خوردم قطع کرد گفت هفته ای دو بار بخور اشتهات رو زیاد می‌کنه ویتامین  . 

چون میبینم دارم غذا کم میخورم عذاب وجدان میگیرم .الان ۶ماهمه شکم ندارم اصلا .هر کی بیرون ببینتم باورش نمیشه باردارم

مکمل هاتو بخور آجیل بگیر بزور بخور .چلوگوشت درست کن واسه خودتم خوبه

گوشت اصلا وقتی می‌خوام درست کنم بوش که میخوره بهم دیگه اصلا اشتهام کور میشه .