2777
2789
عنوان

یعنی تا ابد باید با این وزوز گوش زندگی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 91 پست

عزیزم یه رگ هست بین گوش و گردن اونو با اون دوتا انگشتت که نبض نداه ماساژ بده سمت پایین ببین کمتر میشه یا نه

از پایین لاله گوش تا پایین گردن روزی ۲۵ بار 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم بگو چکار کنم منگم و سبکی سر و گیج

الهی عزیزم ..ببین امپول نوروبیون تاحالا زدی ؟ ،برو یه دونه بگیر بزن واسه این حالتاتم خوبه کلا ویتامین های گروه Bداره ..واسه ناخن پوست واسه رشد مو ،واسه کم خونی ...من امشب یکی رفتم زدم  بدون نسخه ..ولی درد داره لامصب ..

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 درلز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

عزیزم یه رگ هست بین گوش و گردن اونو با اون دوتا انگشتت که نبض نداه ماساژ بده سمت پایین ببین کمتر میش ...

اون رگه که دست میذاری کلا صدا قطع میشه من شبا دستم زیر گردنمه میخوابم 

ممنون عزیزم 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

عزیزم یه رگ هست بین گوش و گردن اونو با اون دوتا انگشتت که نبض نداه ماساژ بده سمت پایین ببین کمتر میش ...

کدوم‌انگشت نبض نداره شرمنده

سلام گلمهر چبکار کنیم با این درد😭 مال من شبا و صبحا شدتش بیشتره خسته شدم بخدا دندون عقل خرابم کشیدم ...

درد بدیه خیلی بد من که مطمینم برا اعصابمه