2777
2789

یکیشون کلاس اوله و یکیشون مهد میره....

دو ماهه هر دو مریضن و خوب نمیشن اول خروسک گرفتن الانم تب شدید و سرفه 

شیرخشکی هستن و بدنشون ضعیفه...

بدغذا هم هستن دارو هم نمی خورن 

پیر شدم دیگه

عزیزدلم خدا حفظت کنه مادر صبور و مهربون ❤️

انشاالله خوب میشن نگران نباش 

منم امسال همش مریض بودم 

هیچگاه بخاطر هیچکس دست از ارزش هایت نکش، چون زمانی که آن فرد از تو دست بکشد، تو میمانی و یک من بی ارزش!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای بچه کلاس اولی همین همش مریض 🤦🏻‍♀️

بدن هاشون ضعیف از مدرسه میگیرن بهم انتقال میدن مولتی ویتامین شلغم اینارو بهشون بده ببرشون دکتر یک شربت میده  سیستم ایمنی و قوی میکنه من خودم خیلی مریض میشدم رفتم دکتر تقویتی داد و شربت و آمپول تا یکسال مریض نمیشدم ریزش مو هم نداشتم 

الهی بگردم پارسال منم همین درد رو داشتم دوتا بچه های یک سال و دوسالم بشدت حالشون بد بود

تاحالا من بیمارستان کودکان نرفته بودم رفتم بیمارستان ک سه تا آمپول پنی سلین براشون بزنه

آخر ی پیرزنی ای اونجا بود گفت ببستش به داروگیاهی خیلی خوبه

گفت برای سرفه فقط گل ختمی خبازی بده عالیه من دوشب به بچهام پشت سر هم دادم آب رو آتیش بود خدا خیرش بده ایشالا چهار ماه بود ک یا بیمارستان بودم یا دکتر با داروخونه الان تا بچهام تب سرفه دارن میدم میخوره جوابه 

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

عقیقه کردم دخترم را دیگه مریض نشد

بازی با خاک هم خوبه

بچه واکسینه میشن

فقط خیلی آبریزش بینی داشتن دوتاش

دکتر طب اسلامی گفت

نوره زدم از کمر به پایین، زود شستم

ابریزش سریع خوب شد

به...  نحوره، نوره

نوره زرنیخ دار زدن

اینم تجارب خودم، خدمت شما