2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خودم که بعد از اینهمه درد و بدبختی سرپا موندم ...

شدیدمحتاج دعاتم🫠"اکنون بنظرمیرسدکه صبورتر شده ام اما چراغی در وجودم خاموش شده است که دوست داشتم تا ابد روشن بماند...تمام من درگیر اوست .💔

به اینکه توی بدترین موقعیت  ها آرامشم رو حفظ میکنم 

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚) زندگی یک فهم است ، فکر زنجیر کنی یا پرواز ، در همان خواهی ماند....

به  عاام نمیدونم هیچی 

اونایی هستن تنبلیشونو با ذوق و شوق میگن  یه جوری وه انگار یه مداله المپیکه رو مخمن شدیییییید 

کاش یه روزی به جای گفتن جمله ایشالاه عروسیت به دخترامون بگیم ایشالا موفقیتات  

خودم تا ۴ سالگی بچمو خیلی خوب تربیت کرده بودم و واقعا بهش افتخار میکنم، بعدش درگیر مشکلاتی شدم که به همه چیز آسیب رسید

الان به نظرم اینایی که به مدرک مینازن مسخرس، درسته سخته ولی خدایی بعضی مدرکا و دانشگاه رفتنا مایه شرمساریه نه افتخار

هیچی 

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

داشتن کمالات باعث افتخاره ولی پز مختص عقده ایا و نوکبسه هاست

ناگهان متعجب شدم! زنی که سال پیش بودم؛ کجاست؟ یا آنکه دوسال پیش بودم؟ و در فکر آن زن من اکنون، چگونه آدمی هستم. هر سال چیزی در من پدیدار می شود و چیزی هم فرو میریزد. ومن تصویر آن زن را به خاطر می آورم آن غریبه دور، که سایه اش همواره با من است.

به هیچی نمی نازم 

چون هرررر نعمتی داریم از جانب خداست 

و اگه خدا بخواد در کمتر از یک ثانیه همه چیی رو از دست میدیم 

آدم هس یه زمانی  بسیار سرشناس و یکی از مسئولان شهر بوده الان پشت میله های زندانه 

آدم هس چهره ی بسیار زیبا داشته ،دور از جون تو تصادف زیبایی ش رو از دست میده (عمه خودم) 

یکی از آشناها انقد پولدار بود ک چندتا خدمه تو خونه داشت با کلی ثروت...یهو ورق برگشت از عرش به فرش رسید تمام داراییش رو از دست داد وقتی فوت شد حتی یه خونه هم نداشت ک براش مراسم ختم بگیرن

و پز دادن هم از عقده و کمبود نشات میگیره

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

من به همسرم و سبک زندگیم و بخصوص تربیت بچم مینازم چون اداره کردن این سه گزینه صبر و حوصله ی خییییلی زیادی میخواد که بنظرم تونستم از پسش بر بیام

اگر کسی به پولش بنازه بنظرم مسخره ست بخصوص اگر اون پول بدون زحمت و تلاش بدست اومده باشه مثلا دوس پسر یا پدرش بهش داده باشه

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه