تابحال تجربه از حسادت مامان خودتون یا مادر اطرافیانتون به دخترش داشتین؟؟؟
من مامانم بخاطر اینکه دماغمو عمل نکنم یا خارج نرم طلاهامو برداشته قایم کرده ..! همش کلا مانع اهداف و رویاهام میشه و دست و پامو میبنده .. شما همچین مامانی داشتین تابحال؟
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
❌❌❌از طرف بنده هیچ درخواستی به هیچکس داده نمیشه...اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم و حرف نامربوطی زدم حتما اسکرین شات بگیرید و به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم...با احترام پسرم🙏
حرف دلم رو زدی میدونی گاهی غصم میگیره که چرا مادر حمایت گر نداشتم و جالبه کسی باورش نمیشه میگن ...
دقیقا منم ازین جملات از مامانم زیاد شنیدم ک تو میکردی بهتر بود و تو نبودی بهتر بود و فلان من تازه یدونه بچه هستم..
منم خیلی ناراحتم ازینکه مادرم هرگز مثل مادرای بقیه قلب پاک و حمایتگری نداشت بلکه همیشه بهم ضربه زد و هر تصمیمی گرفتم مانع شد واقعا این جور مادرا تو زندگی ادم نباشن خیلی بهتره …