2777
2789
عنوان

مامان حسود

335 بازدید | 34 پست

تابحال تجربه از حسادت مامان خودتون یا مادر اطرافیانتون به دخترش داشتین؟؟؟

من مامانم بخاطر اینکه دماغمو عمل نکنم یا خارج نرم طلاهامو برداشته قایم کرده ..! همش کلا مانع اهداف و رویاهام میشه و دست و پامو میبنده .. شما همچین مامانی داشتین تابحال؟

❤️🙏🏻التماس دعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پسرم 

شاید دلش میسوزه 

این که حسادت نیست

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی که مربوط به جنسیت میشه شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم

حالا بهت پس میده؟مامان من هروقت گفته طلاها گم شده میدونیم برده فروخته خرج کرده یا داده کسی

اگرپس نده مجبور میشم شکایت کنم.. خودم همشو خریدم و جمع کردم فعلا که نگهداشته ولی دارم دنبال میگردم پیدا کنم ببرم بزارم صندوق امانت بانک 💔🫠

❤️🙏🏻التماس دعا

مادر من  

نمیذاشت طلاق بگیرم میگفت ابروم میره  جواب مردم رو چی بدم  برو با شوهرت بساز  

بعد طلاقمم  پوشش شد عین من  دیگه خبری از اون لباس های دمده نیست،   مانتوهای کوتاه و  کفش رنگ روشن  و  بارونی و پالتو   

خیلی ازش میترسم ،،،   همش نگرانه پیشرفت کنم  

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
مادر من نمیذاشت طلاق بگیرم میگفت ابروم میره جواب مردم رو چی بدم برو با شوهرت بساز بعد طلاقمم پو ...

واقعا باید با اینجور مادرا چیکار کرد متاسفانه جامعه هم باور نمیکنه ولی خودمون میدونیم چقد این تیپ مادرا نا امن و خطرناکن

❤️🙏🏻التماس دعا

واقعا باید با اینجور مادرا چیکار کرد متاسفانه جامعه هم باور نمیکنه ولی خودمون میدونیم چقد این تیپ ما ...

حرف دلم رو زدی  

میدونی گاهی  غصم میگیره که چرا مادر حمایت گر نداشتم  

و جالبه کسی باورش نمیشه  میگن دلسوزته  نمیخواد زندگین خراب شه

در حالیکه خودش گفت دختر ادم بمیره راحت تر از اینه طلاق بگیره

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
حرف دلم رو زدی میدونی گاهی غصم میگیره که چرا مادر حمایت گر نداشتم و جالبه کسی باورش نمیشه میگن ...

دقیقا منم ازین جملات از مامانم زیاد شنیدم ک تو میکردی بهتر بود و تو نبودی بهتر بود و فلان من تازه یدونه بچه هستم.. 

منم خیلی ناراحتم ازینکه مادرم هرگز مثل مادرای بقیه قلب پاک و حمایتگری نداشت بلکه همیشه بهم ضربه زد و هر تصمیمی گرفتم مانع شد واقعا این جور مادرا تو زندگی ادم نباشن خیلی بهتره … 

❤️🙏🏻التماس دعا