2777
2789
عنوان

مامان حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 34 پست
میشه بگید علت ترسیدنتون چیه؟؟

توی جریان طلاقم  خیلی اذیتم کرد 

با شوهرم دست به یکی کردن و  نتونستم  مهریه بگیرم  ، به سختی   و بدبختی جدا شدم 

همش میترسم یه کاری کنه بدبختم کنه 

میترسم دعا خورم کنه  چون به شدت در حال تلاشه برگردم به شوهرم 

نمیدونم  

میترسم سم بریزه توی غذام  تا  خیالش از بابت من راحت شه

اوووف

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم ی وقتایی ناراحت میشه با بابام خیلی صمیمی ام

اه اه ..بی لیاقتا

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

دقیقا منم ازین جملات از مامانم زیاد شنیدم ک تو میکردی بهتر بود و تو نبودی بهتر بود و فلان من تازه ید ...

یسوال شاید ازنظرت بیربط باشع ولی شیرخودشو داده بهت مامانت یاشیرخشک؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

توی جریان طلاقم خیلی اذیتم کرد با شوهرم دست به یکی کردن و نتونستم مهریه بگیرم ، به سختی و بدبخ ...

ای بابا چقدر بی معرفت 

لاقل خونه جدا بگیر در حد ۴۰ متر

یدونه تخت خواب یدونه یخچال یدونه فرش شروع کن 

ادرستم بهش نده به هیچکس نده 

دخترعموی من اینکارم کرد الان راحت داره زندگیشو میکنه 

کارش شده بود هر روز خودکشی الان خداروشکر حالش بهتره

دقیقا منم ازین جملات از مامانم زیاد شنیدم ک تو میکردی بهتر بود و تو نبودی بهتر بود و فلان من تازه ید ...

همیشه میگن  داشتن مادر پدر بد  بهتر از نداشتنشونه.. نمیدونم ولی من مامانمو تونجوونی ازدست دادم یوقتایی مث الان ک بچه کوچیک دارم نبودش حس میشه ولی باز ب خودم میگم بهتر ک نیس فکر میکنم اگ بود باهم تفاهم نداشتیم بیشتر مایه عذابم بود

عجیبه یدونه بچه ای کلا بلاید بیشتر بهت وابسته میبود

ای بابا چقدر بی معرفت لاقل خونه جدا بگیر در حد ۴۰ متریدونه تخت خواب یدونه یخچال یدونه فرش شروع کن اد ...

مرسی‌ 

حقیقتا اینقدر  انرژی    برای طلاقم گذاشتم دیگه شل کردم 

خسته شدم از جنگیدن  

همون خونه بابام  اهسته میرم اهسته میام 

دو شیفت هم شیفتم   فقط برای خواب میرم 

حقیقتش توان مبارزه با مادرم رو ندارم 

شاید یه روزی  اینکارو بکنم

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
مامان منم یه حسادت ریز داره نسبت به من و خواهرامولی دگ در این حدم نیست که طلاها رو قایم کنهاون حساد ...

مامان من همش ازم میپرسید طلاهام کجاس طلاهام کجاس تا وقتی متوجه شد میخوام عمل کنم بعدش رفت و طلاهارو برداشت قایم کرد… تازه من دکترم بهم گفته شما باید بخاطر انحراف سینوست حتما عمل کنی هم لوزه هم بینی ولی اون از ترس اینکه نکنه من زیبا بشم اعتماد بنفسم زیاد بشه برده قایم کرده.. کلا سرکار بخوام برم اذیت میکنه خارج بخوام مهاجرت کنم اذیت میکنه خواستگار بیاد اذیت میکنه کلا همه جوره حسادت میکنه من واقعا خسته شدم به این فکر میکنم برم جدا زندگی کنم 

❤️🙏🏻التماس دعا

عجیبه یدونه بچه ای کلا بلاید بیشتر بهت وابسته میبود

هم بشدت وابسته هست هم چونکه خودش زندگی خوبی نداشته مرتب حسادت میکنه و جلوی دست و پامو برای پیشرفت میگیره

❤️🙏🏻التماس دعا

مامان من همش ازم میپرسید طلاهام کجاس طلاهام کجاس تا وقتی متوجه شد میخوام عمل کنم بعدش رفت و طلاهارو ...

کاراتو بهش نگو

همش پیشش ناله کن و ادای افسردگی در بیار

زیرپوستی کاراتو بکن برای مهاجرت 

طلاهاتم یه جوری با سیاست از چنگش دربیار 

همیشه میگن داشتن مادر پدر بد بهتر از نداشتنشونه.. نمیدونم ولی من مامانمو تونجوونی ازدست دادم یوقتا ...

اره واقعا یوقتایی منم از خدا میخوام فقط مامانمو از زندگیم ببره بیرون چون منو به خودکشی وادار میکنه اونقد که اذیتم میکنه هرجا میرم دنبالم میاد هرجا که فکرشو کنی مرتب کنترلم میکنه مثل یه دختر ۱۲ ساله من سی سالمه.. اگر یه شغل خوب پیدا کنم حتما حتما مامانمو جدا میکنم

❤️🙏🏻التماس دعا

هم بشدت وابسته هست هم چونکه خودش زندگی خوبی نداشته مرتب حسادت میکنه و جلوی دست و پامو برای پیشرفت می ...

چ عجب واقعا سخته اینطوری نمیدونم چی بگم